Da, le-am transmit deja tuturor apropiaților asta și o sa mă interesez dacă pot face ceva legal in privința asta ca sa mă asigur.
Post mortem da!
In viata, nu cred ca voi fi vreodata atat de sensibilizat cat sa recurg la asemenea gest.
Cat despre demersuri, nu. Daca nu ma insel tot familia isi da ultimul acord cu tot cu demersuri sau nu.
Când mi-am scos cardul de sănătate am trecut că sunt de acord să fiu donator de organe după ce mor.
Semnezi o declaratie de inscriere ca donator de organe post-mortem.
Doar daca mori subit fara sa fi semnat in prealabil acea declaratie in care specifici ca esti de acord ca organele si tesuturile tale sa-ti fie prelevate dupa moarte.
Habar n-am, dar ce-ti veni? Te pregatesti sa iti scoti pielea dupa ce te-au bagat la sapa de lemn pariurile?
Nu cumva 'spre munitie'? Te indrepti in anturaje periculoase?
Desigur ca da, impreuna putem face multe, tu ai experiența mai mare ca mine
Post-mortem, mai mult ca sigur. Am și anunțat asta.
În timpul vieții, doar daca e vreo nevoie in familie.
Nici viermii nu ne mananca, dupa cate Euri am bagat in hoiturile noastre umblatoare. O sa spune generatiile urmatoare ca am fost extraterestrii si ca ne-am mumificat!
Intr-atat de periculoase incat am nevoie de o protectie pentru jugulara.
Nu m-am gandit. Daca ar fi sa donez as face-o doar pentru cineva la care tin. Post Mortem nu-mi prea pasa ce se intampla dar nu as semna ca sunt de acord cu asta, nu de alta dar sunt cazuri in care oamenii sunt ucisi ca sa li se ia organele daca sunt donatori cu acte.
Mereu m-am gandit sa le donez post mortem, dar nu prea mai ramane nimic oricum pana atunci ficatul e praf
Prefer sa fiu incinerat, dar inainte de judecata o sa vb cu dumnezeu si il intreb daca e pacat sa imi donez organele