Daca nu tragi tu de tine sa faci ceva, nu o sa faca nimeni nimic pentru tine
Nu e cel mai plăcut lucrul sa mergi la job fiind "diferita", dar ai nevoie neapărat de un job, trebuie sa încerci
Adunați puterile si cauta un job, poate nu o sa gaseti din prima, dar nu te opri din cautat
Tine minte, ca fara eșecuri nu exista succes
Din greșeli si experienta înveți, când stai acasa stai pe loc si nu avansezi
Vezi de un pisholog, iar sa faci mâncare si curățenie nu e vreo filozofie, trebuie doar sa faci asa prinzi experienta, vezi ca sunt pe net multe tutoriale, bafta
Vad ca ai pus cuvantul diferita intre ghilimele.Inseamna ca nu ma crezi cand zic ca asa sunt, diferita.
Nu exista persoane cu adevărat diferite, mai exista persoane ca si tine, care au mai multe probleme sau mai puține de cât tine
Nimeni nu poate sa fie in locul tau, sa simta cum simti tu.
Poate ca in perioada aceasta ai trecut de la adolescenta la maturitate, de la o culoare roz, la cea mai inchisa pe care o are realitatea, si ai avut un oarecare soc crezandu'te depresiva clinic.
Mai asteapta. Dupa ce trece perioada asta de restrictii cu virusul, viata va exploda pentru toti, si pentru tine si in jurul tau, si poate o sa o vezi altfel.
Fă-ți alt cont și nu uita de confirmare, dacă moderatorii nu ți au oferit nici un răspuns dacă nici asa nu merge fa ți alt email și îți faci un cont nou TPU pe emailul respectiv numa sa nu uiți sa confirmi emailul.
Pai deci contul asta il sterg? Eu mi-am confirmat emailu si imi aparea ca e gata, s-a rezolvat, da tot nu merge.
Nu îl poți șterge moderatorii o fac dacă o ceri tu. Vezi mâine, poimâine ar trebui sa meargă dacă ai confirmat emailul și le ai scris moderatorilor ar trebui sa îl aprobe.