| Isabela123Isa a întrebat:

Va părea inutilă întrebarea mea... Dar, ajutor!
Eu aveam o prietenă bună pe Stardoll.com, merlia. diva...
Păi, ea își făcuse un alt cont în care făcea concurs de frumusețe. Eu nu știam că e ea. Mi-a zis că e o colegă de-a ei din realitate. Merlia. diva, sysul meu, cerșea voturi în privat. Am rugat-o să-și sune colega să mă bage și pe mine în concurs. După câteva minute, mi-a zis că m-a băgat și eram în concurs. După cum sys cerșea voturi în privat, am crezut că avem voie. Am cerșit și eu, iar o nesimțită i-a zis acelei fete (care mă păcălea că e colega Merliei când era ea) că cerșesc voturi. Mi-a trimis „colega" Merliei mesaj, și eu am zis că și Merlia cerșea. Ea a zis că mă crede, și că doar Merlia are voie să cerșească și m-a descalificat. Am început să ne înjurăm una pe cealaltă, până ce acea „colegă" a zis o glumă ce i-o ziceam eu Merliei mereu. Atunci mi-am dat seama că e Merlia. Ea a recunoscut, apoi ne-am certat. Mi-am cerut scuze și am devenit din nou BFF. Acum, ea mi-a zis pe chat că încă una a mai făcut un concurs. Eu am zis că iar e ea, iar acum Merlia mă urăște. Mi-am cerut scuze dar îmi zice mereu „pa, pa".
CHATUL DE LA ÎNCEPUTUL CERȚII:
ea: e un alt cont ala nu este al meu crying(
eu: Sigur? laughing)
ea: te rog crede-ma sad
eu: rolling on the floor) Dar doar pe tine te am pe chat
ea: plss crede-ma a? si? nu stiu pe aia nu o ai la prieteni
ea: eu nu sunt aia
eu: de obicei am 50
ea: eu niciodata nu as spune
eu: dar acum am 1 pe tine
ea: toate fete is frumoase =]]]
eu: baii tu esti aiaaa
ea: :** te roogggg
eu: pentru ca
ea: nu sunt
eu: zice doar de tine care zici
ea: problema ta
eu: ca esti vedeta
ea: paaaaapapapappaaa
eu: care merita sa castigi rolling on the floor)
ea: problema ta eu stergeam mesajele si ma puneam castigatoare -.-
eu: Ce mesaje?
ea: ok...
eu: Daaa misto
ea: papapappapappapapa
eu: acum te-ai suparat iar pe tine mine*
ea: papapaaa -.- Prietenii adevarati ma cred.
eu: frate fiecare are dreptul sa creada cevada?
Ea: bye. byeee byeee byeee -.-
-----------------
Întrebarea e, ce să fac să ne împăcăm? Scuzele nu merg. crying
FUNDIȚĂ MAREE!

Răspuns Câştigător
| SkyPilot a răspuns:

Lasa de la tine, pretinde ca o crezi si nu mai discutati despre problema pe care ati avut-o. Oricum nu este ceva important. Daanici asa nu merge, nu ma este cazul sa insisti. E lumea plina de posibile prietene online, iar fata asta, daca se poarta asa, nu apreciaza prietenia ta.

0 răspunsuri: