Imi place vacanta pentru ca: scap de teme, merg la mare, scap de invatatoare etc.
Heii
da imi place inca o luna si scoala
La inceput eram asa de fericita vacanta.merg la mare.la munte.tabara. fara teme... teste.
dar pe parcurs m-am plictisit foarte rau deoarece imi este foarte dor de colegi si nesuferiti fitosi cum sunt ei dar suntem o a doua familie si asa vom fi mereu
Cand ma gandesc ca acesta este ultimul an petrecut cu ei imi vine sa plang
Banuiesc ca si tie iti place in vacanta ca fiecare copil.dar intrebarea mea De Ce ?
Pa, pa^^
Bună,
La început mi-a plăcut, pentru că în sfârşit scăpasem de examene şi de stresul şcolii, însă pe la jumătatea lui iulie am început să mă plictisesc teribil, aşa că acum îmi doresc destul de mult să revină toamna.
Da, e relaxant să ai trei luni libere, în care să leneveşti şi să faci tot ce-ţi pofteşte inima, însă la un moment dat intri în banal.
Da imi place destul de mult in vacanta! de ce? pentru ca pot calatori,pot merge la mare, apa cristalina, soare puternic si cel mai important...veselia din sufletul copiiilor in special! pe langa mare, poti merge si la munte, in orice loc care sa te atraga prin frumusetile lui.sincer,in vacanta poti calatori in alte tari,dar pooti sa vizitezi si lovurile de aici, din oras. locuri, bineinteles care merita sa fie vizitate.cum ar fi:centrul,pqatinuarul, cinema city, mall-ul promenada in general.eu am fost de multe ori la promaendada in vacanta:am mancat inghetata,patinaj,vizionare de filme la cinema city,... distractie la maximum!
sincwer,in vacanta am iesit si afara,dar sa-ti spun sincer, ma plictiseam daca nu citeam si o carte, daca nu lucram suplimentar... oricum! vacanta de vara eswte una dintre cele mai minunate vacante ale anului!
AndreeaLove10 întreabă: