| Adina23585 a întrebat:

va rog ajutati-ma! Simt ca innebunesc. Am oo vecina care este in clasa cu mine, de anul acesta. Simt ca mor deoarece, ea ia notele pe furate. Mereu vine la mine si imi cere portofoliile la care lucrez foarte mult, o data am fcaut o scrisoare la romana la care m-am straduit mult, iar ea a venit si mi-a citit-o apoi a fcaut una identica cu e mea. Doamna de romana mi-a spus sa mai incerc iar ei i-a spus ca este buna, la care ia pus si o nota buna. La franceza ne-a pus sa afcem o felicitare la care am muncit mult sa ii pun sclipici mai multe dar dinn pacate am omis o litera dintr-un cuvant si am sstricat-o sad. Iar ea a facut felicitarea in clasa pe loc a aruncat 3 actipilduri pe ea si gata felicitarea, mie desigur mi-a respims-o datorita acelei litere. iar ei i-a luat-o si i-a pus o nota buna. La istorie am muncit la portofoliu si am luat 10, iar ea a imprumutat portofoliul unei fete cu o clasa mai mare ca noi, la care a luat 10, si eu am luat 10 dar nu mi se pare normal sa nu dorm noaptea ca sa fac poortofoliul singura iar ea sa-l ia de la cineva gata facut. La tehnologie a fcaut exact la fel, m-am saturat la biologie mi-a imprumutat portofoliul sa il seroxeze si doamna i-a spus ca e cel mai bun portofoliu din clasa, mor ma sinucid ajtati-ma nu mai suport. In timp ce stau acasa si munces ea sta afara si golaneste cu baietii.

Răspuns Câştigător
Apache
| Apache a răspuns:

Plateste-i cu aceeasi moneda!
Fa acasa o tema pe care sa o faci varza special pentru ea.si cand o sa ti-o ceara,tu da-i tema gresita,si pastreaz-o pe cea buna!
Si atunci cand o sa o citeasca,du-te la profesor, spune-i ca copiaza mereu tema de la tine si de la alti colegi, arata-i ca temele sunt identice! ...si asa te-ai razbunat pe ea!

1 răspuns:
| mgtow a răspuns:

Inainte sa incepi orele nu-ti scoti caietele din ghiozdan si le scoti cand profesoara intra in clasa si se aseaza toata lumea, nu mai poate sa copieze de la tine dar vigileaza ghiozdanul sa nu bage mana in el.