Buna, ti-am citit oribila drama prin care treci Drept sa-ti spun, stiu ca e neplacut, doar ca baietii asa fac mereu ca sa se arate interesanti, atunci cand te enervezi ii dai satisfactie pentru ca a reusit sa te scoata din sarite. Pentru ca te place incearca sa te enerveze ca sa cedezi si sa-l accepti odata, de exemplu daca l-ai accepta atunci ai vedea ca nu mai are chef de tine, asa sunt baietii. Oricum, asta e alta poveste.
Sfatul meu e sa-l ignori. Sa incerci sa nu mai treci prin apropierea lui si atunci cand iti zice "iubita" sau ceva de genul, ignora-l pur si simplu, prefate ca te uiti la ceva pe telefon, sau ca vorbesti cu cineva pe telefon. Cand esti cu prietenele tale si intamplator el te vede si iti zice ceva spune-le sa-l ignore si o sa vezi ca daca nu-l mai bagi in seama, si observa ca nu te mai deranjeaza si nu te mai enervezi, o sa te lase in pace. ^^ asta cred ca e cel mai bine de facut, desi crede-ma, stiu ca e greu de ignorat si de suportat, dar nu-i da satisfactie enervandu-te ^^
Asta se intampla din cauza ca nu iei initiativa.
Ori ii dai o palma ca sa-si cunoasca mai bine pozitia, ori incerci sa porti o discutie civilizata in care sa-i explici situatia, dar nu stiu daca poti face asta cu el.Nu pare genul.*cough*
A vorbit, dar n-o lasa
Daca a vorbit cu el, asta inseamna hartuire. Trebuie sa vorbeasca imediat cu parinti ei.
Asta cred si eu s-au in cel mai rau caz apeleaza la politie
Am patiti si eu asta... doar ca el nu era asa curajos incat sa vina la mine ...Raspandea zvonuri ca ne-am cuplat, imi trimitea poezii de dragoste, buchete de flori, ma urmarea oriunde ma duceam.
Odata l-am testa : era la vreo 5 metri de mine in spate, mergeam putine, mergea si el. Ma opream, se oprea si el. Faceam 3 pasi in spate, facea si el. Toti colegii mei radeau de mine, parca eram la circ.
Asta a durat cam 2 saptamani. Eu l-am ignorat si el s-a plictisit si a trecut la alta fata ( ma rog, de curand am aflatca iar ma place, dar ma asteapta... loooool)
Eu cred ca-si bate joc de tine.Vede ca nu-ti place si de asta face acest lucru.
Uite ce cred ca o sa mearga: il chemi la tine si il bati la cap. Asta iar si iar si iar si IAR. O sa se lase asa sunt baieti.