| ℬaby a întrebat:

TPU! Va rog sa ma ajuutaaatii crying. Imi place de un baiat, si eu sunt foarte timida, la fel si el. Cum as putea sa fac sa ma observe? Chiar daca-mi raspundeti cu " fa tu primul pas ", nu voi putea sa-l fac, pentru ca mi-e foarte rusine. El este mai mare decat mine, si ne cunoastem de la Revelionul 2011. Acum, cand trec pe langa el pe strada nici nu ma saluta, parca nu m-ar cunoaste. Ce sa fac?straight face Funda + vot.

Multumesc anticipat.

4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Iti schimbi mentalitatea devii optimista si vei putea intra cu el in vorba dar sa nu-ti faci sperante pentru ca orice e posibil si daca e cu alta sa nu te simti prost, mai sunt baieti pe planeta asta.

| ROB3RT89 a răspuns:

Dar e daroia lui de barbat sa faca primul pas, nu a ta.Trece pe langa tine si nici macar nu te saluta,foarte urat din partea lui! Priveste partea buna, aveti amandoi ceva in comun(timiditatea)Incerca pentru inceput sa vorbesti cu el pe mess, daca fata in fata ti-e rusine! Incerca n-ai nimic de pierdut.Succeshappy

| DrunkenRat a răspuns:

Deci, ai mai multe variante.
Poti face asa incat sa fie in conversatie cu o prietena de a ta, in timp ce tu ai nevoie de ceva de la ea. si bump... dai peste el. Okay, aici poti scoate o conversatie.
Dar cel mai simplu ar fi pe internet. Cauta id-ul lui sau profilul facebook sau etc. si incearca sa ii atragi putin atentia. Gaseste un domeniu si discuta despre el, nu ca fata ce flirteaza cu un baia, ca fata care vorbeste filosofic cu unul. Iese ceva de aici.

| Rinkarika a răspuns:

In 1 rand e datoria lui s afaca 1 pas dar daca si daca vrei sa faci 1 pas fala eu tot am avut asa caz si am facut eu 1 pas numai poate s afie o problema daca baiatul cela te place atunci nimic rau da poate sa fie ca el nu te place si daca o sa ii zici poti sa si regreti.N u stiu eu iti propun s afaci tu 1 pas sa vorbesti cu el.