| Radu14Andreea a întrebat:

Va rog sa nu radeti sau sa faceti misto, fiindca pentru mine este serios, puneti-va in locul meu.
Am 14 ani si am facut (nu pentru prima oara) "dragoste" cu un baiat. Dar eu am fost pe stop zilele trecute si azi a fost ultima zi sa spun asa. Mi-a curs doar cateva picaturi toata ziua(aproape deloc). Ideea e ca el a avut grija sa nu "isi dea drumul in mine" (ma refer ca nu i-a curs nimic pentru ca a fost la baie si a rezolvat totul, cum face mereu). Iar peste 2 ore cam asa mi-a curs din nou sange si m-am speriat groaznic. Credeti ca am ramas insarcinata sau ceva? straight face El are 22 de ani apropo si nu am apucat sa vorbesc cu el, o voi face maine dar am nevoie de sfaturile/parerile voastre, multumesc.

6 răspunsuri:
| Dariusuu a răspuns:

Nu înțeleg cum de te lași așa ușor influențată de un tip de 22 ani care vrea de la tine doar sex.
Sunt convins că nu dă doi bani pe tine draga mea, pentru că un băiat de 22 ani cu umeri pe cap nu ar face asta niciodată.
E posibil să nu te fi lăsat însărcinată dar pe lângă asta riscurile sunt foarte mari să faci cancer de col uterin.

Un test de sarcină ar trebui să te convingă, totuși este trist.

| Nico9 a răspuns (pentru Dariusuu):

Sper sa nu te superi rolling on the floor) Dar vorba era " Cu capul pe umeri " nu "cu umerii pe cap " laughing)) Nu te supara, ok? happy

| Dariusuu a răspuns (pentru Nico9):

Oo îți mulțumesc, mă mai scap și eu câteodată.

Mulțumesc de corectare.

| SimonaCristina a răspuns:

Nu rade nimeni de tine, du-te naiba la medic... Urgent!

| NemNUZ a răspuns:

Te sfatuiesc sa gandesti putin inainte sa actionezi prosteste.Sa spunem ca nu ai ramas insarcinata ( si nu ai distrus viata unui copil pe care chiar daca il vei iubi el fi trimis la un centru pentru ca esti incapabila sa il cresti), dupa ce vei termina sa te culci cu toti barbati, vei vrea sa te casatoresti. Ce sa vezi? Nu te vrea nimeni.
Si baiatul acela e pedofil sa ce?happy

| ALECSANDRICI a răspuns:

Da se poate sa fi ramas du-te la medic!