| Syrten a întrebat:

Bună TPU! Văd foarte des numărul 69, baterie de la telefon, diferite afișe. Dacă iau o cantitate de foi sau ceva se nimerește să fie fix 69 de bucăți. Daca pun alarma la ceas sună in 6 ore si 9 minute. Are vreo seminificație acest număr? Nu mă interesează poziția sexuală, știu că majoritatea o să îmi spună de asta. Mulțumesc!

Răspuns Câştigător
| Mirel4412 a răspuns:

Chestia asta de care zici tu are un nume in psihologie, doar ca nu imi aduc aminte cum se numeste. Practic, tu vezi doar ce vrei, excluzi toate numerele pe care le vezi poate mai des decat 69, tu concentrandu-te doar sa vezi nr asta 69. Uite un exemplu de gandire ca a ta: medicul iti spune ca esti bolnav deoarece ai facut "x, y, z," iar tu intelegi ca doar din cauza "x" ai facut respectiva boala, nebagand in seama ceilalti factori.

5 răspunsuri:
| geani87 a răspuns:

Bună! Poate e un semn. poate ca e numărul tău norocos.
Poți citi asta, poate te ajută:
https://www.unica.ro/......tot-155052

| oglindasultanului a răspuns:

Unele lucruri precum alarma o setezi tu, dar dai atata atentie pentru ca l-ai mai vazut recent. Si cand deja se intampla a3a oara, devii obsedat, si concentrat numai cand apare. Unde nu este, nu dai atentie, dar cand este reactionezi emotional.

Bula
| Bula a răspuns:

Ora 6 si 9 minute NU se scrie /afiseaza 69!
La afisare apare 6:09.
Restul e obsesie...winking

| Violleta2022 a răspuns:

Tuturor ni se intampla sa vedem anumite cifre, in mod normal, dar pentru atat lucru, nu facem o obsesie cum faci tu in acest caz.
Numarul 69 asta nu are nici o semnificatie, este doar o simpla coincidenta, care acum a deveit obsesie!

| Ion_Balasa_1976 a răspuns:

Buna.Exact asta mi se intampla si mie de vreo luna si jumatate.Sunt curioasa ce raspunsuri ai av tu sau daca de cand ai pus intrebarea si pana acum, s-a schimbat ceva in viata ta? Esti bine?