Sesizare la politie.
https://lege5.ro/......animalelor
Articolele 6 si 25.
Iesi afara si cauta-l, probabil nu a mers foarte departe daca nu cunoaste locurile.
Pai ce căuta motanil tău tocmai la etajul 2? Tu nu ai grija el deloc? Cum poți să-l lași singur pe mâna la străini? Nu te gândești ca sunt fel și fel de... pe pământul ăsta și uite ce ia făcut. Ai grija de motan protejaal motanul nu-l mai lasă peste tot de unul singur sa se plimbe peste tot uite asa faceți și îi lasă peste tot să umple nu aveți grija de ei și când alți le face rău din cauza ca nu aveți grija de ei și îi lăsați sai bătăi sai fugăresc câini și mai rău ce le face alți tu de ce nu ai grija de motan? Unde ai lăsată motanul tot timpul ala? Tu unde erai tot timpul ăla? Ai grija de motan nu-l mai lăsa pe mana la străini ai grija de motan nu-l mai lăsa singur sa umble peste tot ai grija de motan.
Faceam curatenie pe scara blocului si il aveam cu mine ca am vrut dupa sa ma plimb cu el si vecina a iesit repede l-a luat si la aruncat...era un motanel bland si cuminte... Nu stiu ce sa fac acum ca mi-e dor de el (vecina aia a zis ca nu da 2 bani pe animale de companie)
Ce oamenii handicapați și bolnavi Doamne există pe lume asta mor de nervi
Cum draca ma sa faci așa ceva cum cum sa iei fără sati facă nimic absolut nimic să-l iei și sa faci așa trebuie să ai probleme serioase rău de tot să faci așa ceva cât de sadic si răutate să ai în tine sa iei pisica aia fără să-ți facă nimic sa faci așa ceva eu dacă eram în locul tău ieșea urât rău de tot îți spun sincer cu Adevărat ca iese urât rău de tot de bătut nu ridic mână eu nu ridic mână la o femeie sau o fata Niciodată orice ar fi mai bine mănânc batai decât sa ridic mănânc la o femeie sau fata da măncar ziceam ceva ceva tot ziceam.
Și tu nu mai lăsa ușa deschisă frate când faci curat în casa mai ales și mai ales când și ca ai o pisica un câine în casa iese frate sunt animale vor afară să se joace sa vadă și ei cum este ei vor mereu afară câinele și pisica de asta lasă ușa închis când faci curat
Ce a făcut femeia aceia este bolnav rău de tot să iei pisica sa făci așa ceva ma jur pe Dumnezeu ca nu-i normală femeia aia
Pai acolo este America ca dacă era și aicia așa era bine da uni zici ca ai crescut in jungla așa se comporta cu animale am văzut mulți cum dădeau cu picioarele în câini și pisici ăștia pa îștia iaș băga la pușcărie ani gre au atâta răutate in ei si dușmănie în ei și scoate nervi de la animale nevinovate bolnavi ăștia trebuie băgați în pușcărie a-și sunt în stare sa facă rău și la un copil nevinovat.
Pune o poza cu tine spiriduș-_-
Adevărată și reală -_-
-_- pune poza spiriduș lasă miciuna nu ai face rău nici la musca știe eu team simțit te dai tu rău da nu-ți merge cu mine pot citi omul destul de bine viata ma călit bine să-mi deau seama cu cine stau de vorba și cine are răutate Adevărată în el și cine nu Are răutate Adevărată în el așa că pune poza -_- și pun și eu chiar acum o poza cu mine promit și îmi dau cuvântul ca fac chiar acum poza și pun dacă pui și tu -_-
Poza cu tine săte văd cum arăți cu Adevărat în realitate. Nu poze cu femei goale sau cum tăi tu cu ferăstrăul mandarine și te crezi interlop ca te urmărește nu știu ce kițz prin parc sa dea cu caramele în tine.
Nu fi booomer -_-
Ce sa aud -_-?
-_- bro ai înțeles greșit nu vreau niciun nudes de la nimeni. Eu nu sunt așa-_- ai înțeles greșit rău de tot.
Eu nu am cert în viata mea așa ceva de la Nimeni ma jur pe Dumnezeu de la Absolut nimeni nici în gluma și nici altfel nu am cerut poze nud de la nimeni. Tu mai înțeles greit pe mine da nu-i nimic.
Bine frate stai liniștit.
-_-