Pai uite ce ai putea face :
- Citesti ceva [ o carte interesanta, o revista ]
- Incerci si tu ceva prin bucatarie [ o prajitura ceva depinde de varsta, daca nu ai peste 16 ani sa nu incerci! :p ]
- Te joci pe PC
- Te uiti sa vezi ce au mai facut "prietenii" tai aici,pe TPU
- Iesi afara cu prietenii [ va plimbati,jucati adevar,provocare,etc ]
- Te uiti la filmulete amuzante pe youtube
- Te uiti la un film [ popcorn,un suc... ]
- Desenezi,scrii ceva
- Canti, dansezi [ poti inventa dansuri, dar cel mai super e cu prietenele tale : fiecare face cate o miscare si... gata! Un dans super. Puteti sa va alegeti o melodie ritmatica.Iti recomand Mohombi - Bumpy Ride ]
- Faci farse cunoscutilor
- Vorbesti la telefon, pe mess cu prietenii
Sper ca ti-am fost de folos!
Bafta!
Pa, pa!
Buna! Deci daca e noapte as citi povesti de groaza si m-as uita la filmulete cu fantome. Daca e zi m-as uita la tv,as raspunde la intrebari pe TPU,as asculta muzica,as iesi pe afara,as citi,poate chiar as atipi daca mi-ar fi somn, as vorbi la telefon, m-as gandi cui sa ii dau funditza...etc.Sper ca te-am ajutat...pa! pup! app funda?
Iesi afara. Iti ratezi viata pe PC, sunt doar chestii virtuale, cand afara poti face ceva cu adevarat
Ma joc la pc,sau ma uit la tv, sau cant, sau ma gandesc ca sunt fantone in casa (casa mea e destul de infricositoare)si se mai aud cateaodata sunete gen pocnituri si ma duc sa vad pentru ca e palpitant (dar cateodata chiar mi-e frica) Sper ca iti este folositor daca mai vrei sfaturi baga id meu yuly_sefu 98 Funda?
CariFrist întreabă: