E un alt prilej de a bea ca un porc, nu ma atrag sarbatorile din alte tari. Nici macar cele Ortodoxe, dar le serbez fiindca e ocazia perfecta de a reuni toata familia.
Poi eu stau cu prietenele pe la poarta. Avem felinare facute din dovleci (sunte aproximativ 25 copii) si stam cantam avem un foc...si ne prefacem ca chemam spirite. Facem o multime de jocuri cum ar fi acea legenda Bloody Mary. Am incercat-o de fiecare Halloween! E foarte amuzant la noi...cateodata purtam cv ce seamna cu un personaj. Eu maine seara voi fi un inger negru voi avea numai haine negre pe mine si daca nu ma vor deranja prea tare voi avea si aripile mele :d Sper sa te bucuri si u d aceasta sarbatoare! Sper ca la tine Craciunul sa vina mai repede PAAAHHHH
Eu nu sarbatoresc Halloween.Nu stiu daca stii dar sarbatoarea asta nu inseamna numai faptul ca monstrii pot veni din alta lume si asa mai departe...)Am citit intr-o carte ca de fapt imbracandune in monstrii devenim intr-un fel sclavi ai lui satan(ucenici). Este de fapt o sarbatoare pagana.Dar in fine e la moda si nimanui nu le pasa de asta.
Este o porcarie mai mult reclama de ea. Anul trecut am fost imbracat in pinguin si au sarit ciinii la mine parca erau scosi din minti daca nu sarea lumea sa ma scoata din falcile lor ala eram.
mODIN întreabă: