Daaa... Deci si eu sunt de parere ca ambele sunt importante. Profa' mea de tehnologica e foarte severa. ("Scrie! Subliniaza! Incercuieste! De ce nu scrii?! De ce nu subliniezi?! De ce nu incercuiesti?! Hai mai repede! Ce copii surzi/chiori/toate felurile pamantului!") Sii... avand in vedere ca sunt la inceput de gimnaziu, sunt sigura ca pana in clasa a 8-a colegii mei ii vor pune ace in scaun.
Ceilalti profi sunt ok. Mai fac cate-o gluma in timpul orei. Preferatele mele sunt profa de desen si cea de romana. Ambele ne fac sa intelegem lectia prin exemple amuzante... Pe intelesul nostru:
Sa o vezi pe profesoara de romana:
"Sextina este strofa cu sase versuri. Vine de la sase, nu de la sexul de dupa 00:00 noaptea!"
Deeci... Da. Sunt importante ambele. Cel putin asta e opinia mea.
Imi place cum ai raspuns, m-a multumit! Ai fost detaliata asa cum am vrut!
Te rog imi spui si de ce crezi asta?
Respectul se castiga nu se impune
Bine punctat!
In generala uram scoala e la seral am avut ocazia sa vb cu profesoarele s-a intamplat ceva ciudat chiar m-a interesat ceea ce spuneau si aveau respectul meu.din pacate scoala e doar repetitie si atat si asa vom fi sclavi ue pe veci, fii fara griji
Din pacate asa e! Mie imi plac mult profesorii care sunt deschisi si sunt de gasca! La scoala isi fac munca intr-un mod frumos, dar sunt si prietenii elevilor! Eu zic ca asta conteaza mult!
Ai si tu dreptate! Dar daca ai putea sa alegi un raspuns din cele precizate de mine, ti-aa fi recunoscatore! Existamulte lucruri importante pentru un profesor, dar eu m-am oprit la cele doua si de asta am vrut sa aflu si parerea altor! Dar iti multumesc pentru raspuns!
Daca ar fi sa mai adaugi ceva la raspuns, ce ai mai adauga? Sau e ok pur si simplu? Nu spun ca e gresit, dar imi place perspectiva ta, la fel ca a celorlati useri! Te intreb fiindca imi place cum raspunzi!
Este important ca un profesor să știe să se facă plăcut să fie,, de gașcă" să facă glume să râdă. Să își expună punctele de vedere, să predea într-un stil personalizat de el însuși care implică glume cum am mai zis. Sigur că până la urma urmei profesorul X trebuie să stăpânească materia foarte bine și să nu fie plictisitor, dacă nu mai spune câte o glumă sau să facă (o paranteză să mai explice una alta) măcar respectul pe care îl impune și relația aceasta dintre student --- profesor să fie cât mai bună bazată pe respect reciproc. Și să se facă înțeles de către studenți. Practic să transmită atât cât poate pentru studenți.
Bun,ai acoperit toate astea! Raspunsul asta imi place mai mult decat celalalt!
În primul rând atunci eram ocupat când am răspuns. Nu te supăra pe mine. AM scris repede mesajul căci mai am și alte treburi pe aici. Mulțumesc anticipat! Numa bine!
Nu ma supar, stai linistit!
Un profesor bun trebuie sa isi stapaneasca materia si sa o stie expune elevilor in asa fel incat acestia sa inteleaga. Un profesor bun nu trebuie sa fie nevoit sa isi tina in frau clasa recurgand la amenintari, tipete, absente sau orice alte metode care nu imi vin acum in minte, respectul pe care il impune prin atitudine si comportament fiind mai mult decat suficient. Un profesor bun trebuie sa fie corect si sa se raporteze la toti elevii de la egal la egal. Un profesor bun stie cand e nevoie de un moment de respiro sau de o gluma. Un profesor bun te face sa iti iei in primire treiul si zecele cu acelasi zambet pe buze. Un profesor bun iti modeleaza cu adevarat caracterul si modul de gandire inspre bine. Un profesor bun reprezinta un model pentru elev, ceva la care acesta din urma ar trebui sa tinda.
Din fericire pentru mine, am dat peste o astfel de persoana.
Chiar ma bucur pentru tine si ai dreptate! Doar ca respectul nu se impune, ci se castiga! Dar in rest ai perfecta dreptate! Multumesc ca ti-ai facut timp sa raspunzi!
anonim_4396 întreabă: