| CorinaEm a întrebat:

TPU! Voi ce parere aveti despre relatia Simonei Trasca cu Jeremih? Credeti ca este ceva foarte serios? Va pup :*

8 răspunsuri:
| SimonaNicoletaღ a răspuns:

Nu cred... Au ei intentii maihee hee...

| CorinaEm explică (pentru SimonaNicoletaღ):

Momentan da... Dar mă gândeam ca poate pe viitor poate deveni mai serios laughing oricum mă mir cum a reușit sa pună mana pe el laughing

| SimonaNicoletaღ a răspuns (pentru CorinaEm):

Si eu am ramas placut surprinsa sa vad o romanca cu Jeremih:o.Nu cred ca aceasta relatie este una de viitor. Dar stii cum se spune, romancele sunt unele dintre cele mai frumoase femei. Si cred ca aceasta afirmatie a fost si dovedita.
Bravo ei!smug

| Cherilyn a răspuns:

N-ai vazut ce declaratii avea ea? E o simpla aventura. Vor doar sexlaughing

| CorinaEm explică (pentru Cherilyn):

El a declarat ca e o fata f "draguta". Cred ca a dat-o in bara rau de tot cu mesajele pe care le-a dat la tv. Nu crezi?laughing

| Cherilyn a răspuns (pentru CorinaEm):

Totusi, e cu 7 ani mai mare decat el, sunt sigura ca nu se poate lega ceva serios.batting eyelashes amandoi au acelasi interes, cel pe care l-am zis mai susbig grin
Nu stiu ce-a zis el la TV, am citit intr-o zi in ziar ca ea spunea ca saruta bine si ca daca nu era in saptamana mare se ducea la hotel cu el laughing

| CorinaEm explică (pentru Cherilyn):

Oricum s.a dus... Si spunea ca a întârziat la concert din cauza ei laughing urmau sa plece împreuna, dar el si.a dat seama cine e si a plecat alături de alte fete laughing.

| DWDT a răspuns:

Cat de prost sa fii si sa te cuplezi cu ealaughing