| stefan563 a întrebat:

Voi ce prostii ati mai facut la scoala? Cel mai interesant castiga funda.

20 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Am spart un geam cu o saltea la ora de sport. O invarteam in jurul meu si aia s-au ferit iar eu zas dita mai geamu spart. Au venit aia de la liceu si imediat un prof de-al lor de sport si dadeau vina pe ei laughing eu am scapat viu

| stefan563 explică (pentru mgtow):

Daca nu scapai (R.I.P.) eu eram campionul zileiwinkingwinking

| mgtow a răspuns (pentru stefan563):

Depinde cum te descurcai aici

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu si o colega am fost alergate de portar prin scoala ( voiam sa chiulim laughing ), am tropait prin fata camerei in care era directorul, am deschis usa repede in timp ce portarul tipa dupa noi, am fugit pana la masina mamei acelei colege care era parcata aproape de scoala si am tipat amandoua la ea " Calc-ooo "

| stefan563 explică (pentru anonim_4396):

Eu si un coleg am vrut sa plecat de la ora pentru ca credeam ca profesorul nu mai vine.Si rolling on the floor i-am dat cu usa in nas la profesor rolling on the floor

| anonim_4396 a răspuns (pentru stefan563):

Saracu' om laughing

* Prea multe majuscule!

Te rugăm să verifici enunţul pe care l-ai scris şi să elimini majusculele care nu sunt necesare! Îţi reamintim că majuscula (litera mare), nu se foloseşte decât pentru prima literă din propoziţie, pentru numele proprii şi acronime (de ex.: ONU, CFR, UEFA).

Enunţurile scrise numai cu litere mari sunt deranjante, inestetice şi mai puţin lizibile, aşa că am aprecia dacă ai folosi majuscula numai atunci când este cazul!

Fata tu stii sa citesti nu am lovit un om, am lovit un profesor rolling on the floor rolling on the floor

| anonim_4396 a răspuns (pentru stefan563):

Hahaha, ai dreptate - este vorba de altceva mai ales daca e si de mate rolling on the floor)

Avem „doamna" de mate

| viperra a răspuns:

Toate porcariile, mai demult, aveam geografie si profa este super rea.Toata clasa tace la ora ei.Se sunase iar eu si colegii mei ne indreptam spre sala de geogra.Acolo era profa, am intrat incet incet toti, in afara de o colega care inca era sus in clasa aialalta.Cand a venit si ea dupa ceva timp(se sunase deja), a intrat brusc in clasa si a inceput "opa gangnam style, eee..."numa ca profa se uita la ea.Brusc a tacut si s-a dus la locul ei, saraca.

Sau profa de mate optional a uitat sa ne incheie mediile si a venit la geam cu catalogul afara sa ne incheie... laughing))

La sport nu faceam nimic tot semestrul si la inspectie profu zicea ''sa va prind ca nu va miscati ca va dau un 4'', si noi abia stiam sa alergam...

| stefan563 explică (pentru viperra):

Dar sa vezi la noi facem atat de multa caterinca incat majoritatea profilor au boala pe noi.Ala de muzica (Jhony Transpiratu care putehappy )are atat de mare boala ca la sfarsitul semestrului ne-a pus sa facem un referat despre un instrument de 2 pagini, de invatat o lectie lunga si invat sa cantam un rahat de melodie.Pe baieti i—a tinut pentru ascultare dupa ore ( daca nu stateam ramaneam cu media neîncheiată.Am invatat si facut referatul (, prima data la muzica ) si nici macar n-am inceput bine sa citesc referatul ca cica e copiat (nu era) si mi-a pus 1 si cica semestru viitor ma asculta la toate orele ( am chiulet tot semestru viitor).Si pe restul baietilor chiar daca era corect ii corecta cu niste aberatii. Unul ia spart odata parbrizul cu o piatra laughing)

| viperra a răspuns (pentru stefan563):

Ce amintiri o sa avem laughing))
Avem unu in clasa care comenteaza la tot,sa vezi, ne intreaba diriga "vreti sa veniti la UVT la gala sa vedeti premiantii?"
(UVT e universitatea de vest rimisoara)
Unu zice"da cum, gala se tine la strand?!"
(credea ca diriga a zis UMT, care e de fapt un strand, nu UVT laughing)) )

Si eu sunt genul ala nu ma pot abtine cpmentez mereu la ora mereu imi vine o replica.

Deci esti genul care distreaza toata clasa, imi place asta rolling on the floor)))

La noi in scoala mereu e spectacol spargem neoane cu mingea jucam in clasa), bataie intre 2 mama, un „boschet" din clasa se pise pe tabla cand avem biologia, bataie cu lapte si corn, bataie cu bilute, odata am inchis clasa dinauntru si cica s—a blocat usa a trebuit sa tinem usa cand a venit gardianul (cu care ne jucam ping pong in sala de sport) happy happy

Noi aveam un coleg mai dubios, si scoala avea inspectie. Exact in ziua aia intra cei de la inspectie si ce sa vada? Colegul meu care o alerga pe profa de bio cu lopata, ce super scoala

| Fatanumarul1 a răspuns:

M-am batut pe hol si scuipam pe altii in cap de la etaj jos in ei hahahah

| stefan563 explică (pentru Fatanumarul1):

Si noi scuipam de la etaj rolling on the floor dar uni sar se la etajul 2 balustrada vreo 3 metri era odată unul sa imi sara in cap rolling on the floor

| stefan563 explică:

Dar sa vezi acum 2 ani toti baieti 5—8 am mers la unul nebun adult de langa scoala si ii bateam in poarta si il strigăm Nasuc si ne figarea cu toporul si cutitul.Sa vezi i-am spart placaj ele, geamurile, unul ia smuls portile de la garaj cu Atv. Nea urmarit si in scoala si pe baieti care au fost vreau 50 (nu toti am fost la Nasuc deodata dar ar fi fost smecher) in cancelarie si cred ca am vorbit ci directoare a vreo 2 ore si ne-a facut referat.Pe unul la prins cand nu avea arme (noroc) si la dat cu capul de pereti pana la salvat un strain (bulan)

| Ely167 a răspuns:

Ne am batut cu cornurile (clasica), am sarit pe geam, am rupt clanta, am stricat usa de am ramas blocati in clasa, am luat scaunele din clasa inclusiv pe cel al profesorului si le am dus in fundul terenului de fotbal, am gaurit usa directorului, ne-am bagat in dulap, a adus un coleg ceva toxic la scoala, era sa ne intoxicam, cam atat!

Întrebări similare