Asta este o conceptie tipic romaneasca. Sa generalizeze. Daca o persoana 2 3 sunt asa, devin toate in ochii vostrii... Si in plus, nici o persoana nu este proasta. Orice persoana se pricepe la ceva anume si exceleaza in acel domeniu. Fiecare cu cat a fost inzestrat. Daca unul este mai inzestrat in comparatie cu altcineva nu inseamna ca ii da dreptul sa si critice persoana mai putin dotata intelectual. Din punctul meu de vedere orice persoana este frumoasa in felul ei si orice persoana este de apreciat asa cum este fara alte remarci de genu e urata e proasta e nu stiu cum
Nu neaparat, dar blondul sare in ochi si e suficient sa faca o blonda o prostie ca s a aflat si s a generalizat
@Valiusik, sa fii desteapta nu inseamna sa iei numai de 10. Am o colega cu 10 pe linie, o intrebi ceva in plus pe langa materia pe care o invata si habar nu are pe ce planeta e. Sa fii destept inseamna sa gandesti, nu sa tocesti sau sa inveti cat mai mult.
Sincer acum.
Si blondele nu sunt proaste. Daca mai sunt unele exceptii... ce sa-i faci? Nu-ti poti alege neamurile.
Cine crede ca cineva poate sa aiba iq mic doar din cauza culorii parului este blond sa zic asa
pe scurt nu nu cred ca blonzii sunt mai prosti cum nu cred in vampiri
Nu, de exemplu sunt blonda si invat cel mai bine din clasa... ma pricep foarte bine la l.romana, chimie, geografie etc. Dar in primul rind la matematica, asa ca nu crede ca blondele sunt proaste
amo întreabă:
maryajoly123 întreabă: