Salut!
Da, probabil ca exista oameni cu mutatii genetice ca sa zic asa carora le place sa bea sange si au inclinatii spre a dormi in sicrie, le place sa se machieze ca vampirii si chestii din astea. Poate or fi si vampiri adevarati, nu zic ca nu, dar sunt foarte putini si stiu sa se ascunda, sa pastreze discretia ca sa zic asa.La noi in Romania nu avem vampiri, dar avem violatori, hoti si multe altele.Ma gandesc acum ca era mai bine sa fi fost vampiri...
Eu cred în vampiri deoarece am citit multe blogurii, site-urii care ziceau că pe timpuri a existat o boală care transformau oamenii în vampirii. Piele palidă, ochii roși, iar gingiile se ridicau astfel apăruă colți. Iar rudele lor încercau să îi vindece cu sânge, dar nu au reușit și au hotărât să-i închidă în sicrie pentru că rudele le-au dat sânge și omorau oamenii pentru ca să-l bea, astfel au apărut legendele, miturile și superstițile cu privire la vampirii. Și sincer eu cred.
Eu sunt suta la suta sigura ca vampirii nu exista.Cel putin in Romania.
Buna! Eu cred si nu cred..Adica 80% cred si 20% nu..Sincer acum, daca nu exista de unde stim noi, universul e mareee!