| nina_8288 a întrebat:

Buna TPU voi cum ati vrea sa arate viitorul vostru? Ce casa ati vrea sa aveti cum ati vrea sa fie inautru si pe dinafara cum sa fie curtea, cum va vedeti voi fericiti in viitorul apropiat? astept raspunsuri

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O casă cu etaj undeva la marginea oraşului, departe de toată agitaţia. Să am vreo 10 pisici, un Peugeout în garaj şi o persoană de sex feminin alături de care să împart toate astea. Fericit nu mă văd în viitor, pentru că trăiesc într-o lume în care nici măcar să-mi imaginez normalitatea nu aş putea.

3 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

M-as bucura sa am o garsoniera cu baie si bucatarie (pe langa camera desigur) la etajul 1 intr-o zona cu liniste.

| blueSky_3324 a răspuns:

Simpla sa fie casa, cu 3 camere mari, 2 dormitoare, 2 bai, mansarda cu balcon, garaj cu intrare in casa, gazon si 2 masini parcate, un catel, 2 copii si un gard mare verde. Sa-mi dea cineva o palma laughing), in rom e km imposibil asa ceva, daca esti un simplu muncitor

| PisicaAristocrata a răspuns:

Imi doresc o gradina in care sa pot sadi cele mai frumoase flori love struck sa fie si multi pomi si un balansoar, multa verdeata, multe pasari, aer curat si 2 pui de pisica.