"tot cade in tentatia de a iesi cu altul"
Daca e curva da, daca e fata/femeie serioasa nu ar face una ca asta te asigur
Nu e siguranta ca va fi serioasa, toti mintim in viata, serios e cainele care vine cu tine cand mergi la spital si te sprijina. Omul e smecher de fel
Pai aia cu banii care o zici, e normala la orice nivel, ca, casatorie, ca parteneriat.
Pai daca mie imi place mult una sau una pe mine sa zicem, si ne cuplam, ce rost are sa ma duc cu altele?! Nu are sens, asa sa fie si la ea.
Daca sta cu mine din interes, da, atunci se explica ca vrea sa se duca cu altul, dar daca ma place cu adevarat nu prea mai face asa, sau cel putin nu toate fac asa. Daca se duce inseamna ca nu place pe acela cu care e.
Deci depinde de ce sta cu acela.
Asta ziceam si eu, daca fata place pe acela cu care e, nu face asa. Daca nu place si sta din alte motive, face.
Ca daca toti faceam asa, n-ar mai fi existat familii de mult, nu ar mai fi existat stabilitate, am fi fost toti ba cu unu ba cu altul, cu una sau cu alta.
Plus ca nici nu e asa usor sa te duci cu oricine, nu stii cine e ala, ce intentii are, se pot intampla multe, nu stii daca are vreo boala sau nu, nu e asa gata, hop gata ma, hai.
Si dovada e ca la majoritatea femeilor daca unu le zice de asa sau pe dincolo, ia block instant sau nu i se raspunde.
Disperatii pot scrie, dar nu inseamna ca-s cititi sau serviti.
Siguri suntem doar ca murim, in rest nu suntem siguri de nimic, asta e viata, traim clipa si ce o fi o fi, la general zic. Nu suntem siguri nici de noi insine ca vom gandi peste 10 ani ca acum si ca suntem sau nu seriosi, de aia trebuie traita clipa si atat.
Si cine face o relatie, isi asuma ca se poate intampla orice, si ca femeia si ca barbatul poate fi neserios, dar pana la proba contrarie, traieste perioada buna cu el sau cu ea.
Cand ea sau el e neserios, fiecare isi vede de drumul lui si aia este, dar nu ca n-as face relatie doar cu gandul ca partenera sau parteneru e neserios candva.
Bani sa fie, restul se rezolva. De cand am terminat cu fosta am avut cateva incercari de relatie si au fost un dezastru ele fiind niste prefacute mincinoase - 1 era cat pe ce sa ramana mai mult timp cu mine dar s-a retras pentru ca simtea ca nu era pregatita sa mearga mai departe si uite asa am zis dale in *** ca mai multa bataie de cap imi da, nu mai alerg dupa ele - cine vrea sa urce intr-o masina faina e avizata, vagauna sa ofere inainte s-o las acasa pentru ca totul are un pret benzina, cina in oras sau filmul de la cinematograf. Nu cred ca o mai tin mult asa cu metoda asta incep sa ma satur de ele, o sa cumpar un caine si cand ma enerveaza una il pun sa o muste
Pai cate incercari de relatie ai avut? N-ai incercat 100000 si au fost toate la fel, ai avut si tu cateva incercari sau 10-20 sa zic, dar na, daca n-ai rabdare aia este, normal ca te saturi.
Sunt si barbati care zic ca n-ar fi pregatiti sa stii, chiar si eu sincer as avea o fina teama la o adica, de multe ori gandeam ca daca as fi fost cu una si aia punea problema de ceva mai serios parca as fi dat inapoi ca parca nu ma simteam pregatit, si as fi zis acelasi lucru!
Dar nu toti sau toate sunt asa.
Aia cu urcatul in masina e putin aiurea, tu sa vrei care te plac pe tine pentru ce esti, si care o ofera de placere, nu asa, ca va plimbati si cu masina, e altceva, dar au si ele masina, nu asta e problema, acu o masina e ceva cam banal, nu conteaza ca e logan sau audi, tot masina e, multi au si la mana doua straine, e orasu full. Poate sa ai avion sau elicopter.
Aaaa, sau vrei doar pentru distractie, dar si asa, tot sa te placa pe tine si atat, sa va oferiti f de placere reciproc, asta e farmecul.
Tare faza cu cainele, sa o muste de p...hahahahahah, sau de c.r sa nu mai faca cu altul.
Educația sexuală în școli, parenting, educația financiară, politică, etc nu sunt deloc utopice, sunt absolut normale și trebuiau să fie normale.
Nu s-ar putea să fie exact cum am zis, adică fiecare familie să țină cont de anumite lucruri dar ceva îmbunătățiri dacă s-ar face educație s-ar vedea oricum.
Alexxiax98 întreabă:
LisaJulie întreabă: