| Simpluuu a întrebat:

vreau niste povesti ca sa ma ingrozesca! Ceva ce vi s-a intamplat. Ceva de genu: eram odata si am mers cu... intr-o casa parasita. Acolo era un pistol. Dar vreau ceva mai inspaimantator daca stiti. Asta a fost intamplarea prietenei mele

Răspuns Câştigător
| irocku a răspuns:

Le gasesti pe net doar cauta intr-uun site mai necunoscut ca atunci cand le vei povesti prietenilor tai sa nu le stie si poti zice ca ti s-au intamplat tie da vezi sa para real

7 răspunsuri:
| negru30 a răspuns:

Ha ha ha ai vazut prea multe filme

| PatyKan a răspuns:

Povestile astea sunt ca basmele [parerea mea].
M-as putea apuca sa iti compun cea mai ingrozitoare poveste, dar te-as pacali...ca nu ar fi reala.
Cauta pe google, vei gasi o gramada de povesti, desi ma indoiesc ca nu sunt inventii. happy

| mihai19d a răspuns:

Uite una happy
Unei prietene i-a murit cineva din familie. Persoana respectiva ii era foarte draga si nu ii venea sa creada k a murit. Se gandea tot timpul k nu e adevarat k a murit, k e doar un cosmar. Intr-o noapte la vreo 5-6 zile dupa eveniment a adormit mai devreme iar pe la ora 1:20 noaptea a simtit ceva si a deschis ochii. Cand a deschis ochii a vazut k o femeie in varsta, desfigurata si cu niste ochi ciudati se apleca spre ea. Fata ingrozita a inceput sa tipe dar aratarea era tot acolo parca se apropia din ce in ce mai mult. Apoi au ajuns parintii fetei si femeia in varsta a disparut. Din seara aia pentru fata noaptile au devenit cosmaruri desi nu i-a mai aparut pana in ziua de astazi.

| BRG a răspuns:

Eram odată într-o casă părăsită, Acolo ce să vezi, nu era niciun pistol, nici măcar unul de lipit, era de groază deoarece trebuia reparat un tv, iar fără pistol de lipit nu te poși apuca de treabă, schimbat piese prin el. Era de groază ce mai, doar la români se poate intimpla asa ceva.

| BRG a răspuns:

Poți vroiam să scriu.

| Simpluuu explică:

Aceasta pozevste e foarte adevarata. Acolo, in casa aceea a murit o femeie nebuna caruia cica i-a murit sotul si statea cu el (el era in sicriu) si statea cu fata in partea opusa sicriului. Ea facea un anumit lucru si la un moment dat cineva a atinso pe spate. ea a racnit. acel cineva s-a dovedit a fi sotul ei care i-a spus : linisteste-te! AM venit sa imi iau ultimul ramas bun inainte de a pleca acolo sus in fata Judecatorului. ea a fost trimisa de urgenta la spital. Cand s-a intors de la spital se spune ca sia cumparat un pistol. Intr-o noapte s-a dus in cimitir. prietena mea stand foarte aproape de cimitir mai exact cei morti fiin singuri ei vecini, a auzit o impuscatura. SA uitat c u teama pe geam. faza e ca femeia aceea avea ciuda pe mama celei mai bune prietene a mele care vb pana acum pentru ca a plecat in alta tara deoarece nu avea un loc de munca in Romania si nimeni nu a mai angajato in aceasta tara. Aceea femeia a dat cu pistolul in geam si a spart geamul. Tata prietenei mele a iesit afara si a chemat politia. FEMEIA A FOST ARESTATA LA DOMICILIU TIMP DE 15 ZILE. ea nega ca nu a facut nimic. acum acea baba a murit de 3 ani. anul trecut prietena mea PLECAT la casa ei daramata ( a babei) si a gasit un pistol. Acel pistol e acel despre care vAm vb pana acum. sa dea domnul sa ma credeti! e cel mai adevarat lucru care l-as putea zice vreodata!