anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

vreau o părere va rog sa ma ajutați. Am vorbit de vreo 4 ani cu un băiat apoi am rupt legătura, nu îmi plăcea de el era tipul care se lauda mai mereu ca are bani, casa.Etc, El era plecat în Belgia pentru ceva timp, avea o firma și avea oameni care lucra pentru el și ma cauta foarte foarte rar, ma cauta o data la 3 zile, își cerea scuze ca nu poate sa ma sune sau sa îmi dea mesaje ca el e om de afaceri și are mulți oameni de rânduit.Eu ii ziceam ca nu am ce vorbi cu el ca el îmi spunea ca ma iubește dar ma cauta foarte rar eu cred ca cine iubește își face timp pentru persoana iubita în fiecare zi sa o sune și sa comunice cu ea.Eu nu știu ce sa mai cred.E adevărat oare ca tine la mine? El e foarte greu de găsit pe un timp nici poze cu el pe net nu vroia sa îmi dea și chestii de genu deși eu îl cunosc și din realitate.El zice ca e un om foarte serios și l-am întrebat ce e pe primul loc eu sau banii și cică eu dar și banii ca nu își poate lasa afacerile bine plătite pentru ca o sa avem nevoie și de bani pe viitor. Sfătuiti-ma ce sa fac

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

"Eu nu știu ce sa mai cred.E adevărat oare ca tine la mine?"
Nu prea. Chiar tu ai spus ca " cine iubește își face timp pentru persoana iubita".
Cat de ocupat ai fi, 10 minute tot se gasesc sa vorbesti.

"El e foarte greu de găsit pe un timp nici poze cu el pe net nu vroia sa îmi dea și chestii de genu"-poate nu-i place sa faca poze, aici il inteleg.

| urseyul a răspuns:

Stai linistita, probabil are dreptate, si dragostea e importanta dar sti ca iubirea mai trece si prin burtica, dai dovada ca il intelegi si sustinel moral, dar in acelasi timp ai grija sa nu te implici si tu prea tare ca nu cumva sa suferi, comportate ca atare si fi puternica si pregatita pentru orice

| NicoletaNico18 a răspuns (pentru urseyul):

Mulțumesc. Ce sa fac sa îl cred ca are treaba și ca nu are timp sa ma caute? Pana la urma dacă vrei eu cred ca timp îți găsești un minut sa o suni sau sa ii dai un mesaj... El nu ma cauta cu zilele și susține ca ma iubește ce sa fac sa îl cred?

| urseyul a răspuns (pentru NicoletaNico18):

Deocamdata nu luoa o decizie ramani intre, doar in timp o sa vezi daca te-a mintit sau nu