| TrixLove a întrebat:

Vreau parerile voastre. De ce conteaza mai nou asa de mult cum te imbraci, cum iti sta parul, cum mergi, cat de mare e fundul tau...etc. Cunoasteti cu siguranta toti aceste situatii.
De exemplu, la mine la liceu. S-au pus uniforme nu chiar frumoase, dar sunt dragute si se aseaza bine pe corp. Anyway. AM colege cu fite care zic mereu ca numai prostii se imbraca cu asa ceva. Dar de maine vor fii obligatorii si se scade nota la purtare si altele. Eu o port. Iubesc cum arata, mai ales ca mi-e putin larga si e ideal. Aceste dragi colege vor fii obligate sa o poarte, daca nu vor fii chiar exmatriculate, deoarece e lege de-acum si de maine avem portar care sa verifice mereu cine intra.
De ce aceste asa-zise pitzi considera ca e ceva urat ca avem toti haine la fel. Ele sunt smechere si nu au un punct personal de vedere. Daca una mai tare din gasca zice ca e naspa, catelusii zic la fel. Pardon, papagalii. Vreau sa vad ce ziceti voi de acest comportament, de acest punct de vedere si ce credeti? Vor purta ele uniforma? Eu zic da. Voi? As vrea sa discutam despre asta.

6 răspunsuri:
| Sonniiaa a răspuns:

Inteleg ce vrei sa spui. Si noi trebuie sa purtam uniforma. Nici a noastra nu pot sa spun ca e extraordinar de frumoasa, dar merge. Colegele tale probabil sunt atat de mandre de corpul lor superb, si ard de nerabdare sa-si arate formele sublime! (daca au sau nu). Nu le pot nu-mi fite. Probabil pur si simplu au prea mult orgoliu si vor sa fie diferite de ceilalti. Le place sa fie in centrul atentiei si se simt minunat cand un baiat le spune 'esti buna'. Cunosc genu' asta de persoane. Si eu am in scoala fete care daca nu vin fara decolteu si haine stramte, machiate si impopotzonate nu se simt bine. Vor sa fie superioare tuturor. Nu le invinovatesc, toata lumea ar vrea asta. Daca o sa poarte sau nu uniforma, probabil o sa o poarte doar la ora cu diriga si la profii care fac caz. In pauza o dau jos, la ora o iau inapoi. happy Cam asta e parerea mea.

| MeGustaaaaa a răspuns:

Pai unfiormele sunt dragute si daca cine nu le poarta va fi exmatriculat, sunt sigura ca le vor purta colegele tale.Si portarul nu lasa elevi daca nu au unfiorma? Woow...Sunt in clasa a V-a si nu am mai auzit asta.La ce scoala esti?

| TrixLove explică:

Pai liceu...in BT. Nu cred ca ai cum sa stiihee hee doar daca nu esti si tu de-aici.

regis
| regis a răspuns:

Eu m-am bucurat nespus cand s-a scos obligativitatea uniformei, nu numai pentru ca era mult depasita estetic, foarte sensibila la murdarire si destul de incomoda, ci pentru ca in general urasc tot ce este obligatoriu.
Cu toate ca urasc la fel de mult si pitipoancele, nu pot sa nu ma alatur lor in acest protest. Eu as insista insa pe un alt aspect: regula respectiva a fost adusa la cunostinta candidatilor la examenul de admitere? Daca nu, regulile nu se pot schimba in timpul jocului, dupa cum nici nu se pot aplica retroactiv. Probabil o parte din cei care nu sunt de acord cu uniforma ar fi ales un alt liceu daca li s-ar fi spus ca uniforma va deveni obligatorie.
Una peste alta, felicit guvernarea de dreapta, care ne vrea pe toti "uniformizati", refuzand sa vada individul. Ups, suna putin a politica de stanga, dar nu, nu se poate, portocaliii mostenitori de drept ai FSN sunt de dreapta, o afirma zilnic pe toate canalele posibile. Nu se poate sa ne minta in fata, nu? rolling on the floor

| TrixLove explică:

Pai fetele astea sunt acum a 8-a. Noi invatam la acel liceu din a 5-a. De unde sa stiu eu in a 5-a ca in a 8-a voi purta uniforma? Deci nu e vbv ca au veit la liceu si stiau ca va fi uniforma. Nu se stia nimic pana acum. Dar avem uniforma de anul trecut. Dar nu era obligatoriu. Purta cui ii placea. Dar de maine abia e obligatoriu. Intelegi?

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Și tu de ce le porți grija, nu ai ce face?
E problema lor dacă vor purta sau nu uniformele!
Nu ai treabă, nu te bagi.
Pa, pa.