anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU... vreau raspunsuri seriosebig grin Am multe puncte negre pe fata si mai am si cosuritongue mama spune ca nu vrea sa folosesc creeme deoarece am pielea sensibila si pot aparea alte probleme. Ce imi recomandati sa fac? Adica poate stie cineva vreun "tratament" pe care sa il fac acasa. Dau funda big grin puppy dog eyes

8 răspunsuri:
| Danut_Popa_1961 a răspuns:

La o piele sensibile sunt bune niste comprese, de 2-3 ori pe zi cu infuzie de coada soricelului si menta-combinate.

| Sheisshe a răspuns:

Pai eu le storc si dupa ma clatesc un pic si ma dau cu tetraciclina.Si eu pot zice ca am tenul sensibil, pentru cadaca ma dau cu creme sau fond de ten imi apar mai multe cosuri, dar tetraciclina la mine merge!
Succes!

| dominic90demy a răspuns:

Eu ti-as recomanda pentru puncte negre o solutie clean and clear.si pentru cosuri daca spui ca ai pielea sensibila isi sugerez sa ai grija de ea.adica sa te hidratezi mult si sa o protejezi, poti sa o cureti mai des ca sa fie mai ingrijita.sa nu pui mainile murdare si sa incerci sa iti prinzi parul bine ca sa nu iti provoace alte cosuri.si sa eviti consumul in exces de ciocolata, cofeina si multa mancare prajita.dar daca nu merge poti incerca si site-ul asta care iti explica cum sa tratezi acneea daca ai piele sensibila:
http://www.ziare.com/......la-1155742
sper ca te v-a ajuta:-)

| UsernameFail a răspuns:

Pai, poti sa-ti faci o masca de fata cu drojdie. La mine functioneaza. Sau sa te dai cu un produs de la Gerovital. Si asta ma ajuta pe mine.

| IzabellaVanessa a răspuns (pentru UsernameFail):

Cum se face masca cu drojdie?

| UsernameFail a răspuns (pentru IzabellaVanessa):

Pai trebuie sa iei drojdie sa sa o topesti intr-o oala ca pe o crema. Cand ajunge foarte moale, trebuie sa o iei si sa o intinzi pe o farfurie ca pe o clatita. Dupa ce ai facut asta, drojdia va avea forma unei clatite. Fa 2 gauri pentru ochi. Dupa, puneti-o pe fata si la acele 2 gauri poti pune niste castraveti pentru ochi.

| IzabellaVanessa a răspuns (pentru UsernameFail):

Si masca asta ce face? iti "usuca cosurile"? ..sau ce face? happy

| UsernameFail a răspuns (pentru IzabellaVanessa):

Pai da, dar pe langa asta iti mai infrumuseteaza si pielea. Adica o face mai fina, o scapa de pete si chesti din astea.