Sa vedem iubire, Ruta Galaţi către Timişoara este realizată în fiecare zi de 16 trenuri cu plecare din către stația Galati și cu sosire la în stațiile Timisoara Est, Timisoara C.E.T., Ronat Triaj Gr. D, Timisoara Sud, Timisoara Nord.
Este posibil să cumperi un bilet de tren cu un preț mediu de 147RON. Cel mai bun preț pentru următoarele zile este de 113RON.
Durata medie a călătoriei este de 18 h 13 min. Primul tren pleacă la ora 04:50. Ultimul este la 17:35.
fi serioasa nu o sa vi in veci in timisora, dar imi place de tine ai simtul umorului ultra dezvoltat
Va fi nunta sitului! Ma emotionez pana la lacrimi!
Cred ca fiecare va fi de acord sa va doneze cate un banut sa va cumparati macar un expresor de cafea.Sa faci bine sa intampini fata la gara cu flori si sa-i decontezi biletul de tren.
Intr-o zi in asfintit,
Ray a nostru s-a gandit,
Sa se creada in putere
Si-a pus,, farmecele '' la vedere
El,, mascul'' feroce,
Ar fi vrut sa,, sufoce ''
Multe fete si fetite
Toate or fi fustite?
El ar vrea sa-i dam,, gurita'''
Dar Yasmin e fericita
Ca a primit ce si-a dorit
Si iata-l pe Ray casatorit
Nunta mare ei vor face,
Fetele vor fi buimace
Ca nu au fost alese,
Pentru ca Yasmin invisese.
Na, ca v-am facut si versuri
)) nota 20 pentru poezie! G e n i-a l a!
Din pacate nu va fi nimic ca asta are iubit real, frumoase versuri
Poate l-a parasit pentru tine!
Lasand gluma la o parte s-a auzit cazuri cu destule fatuci care s-a indragostit de un profil de pe internet, li s-a promis marea cu sarea iar cand au trebuit sa se intalneasca au fost dezamagite sau si mai rau...
Stiu am avut o amica s-a speriat de fizicul lui cand l-a vazut, dar yasmin e fata inteligenta nu vine ia nici pana in gara Galati pentru mine, eu unu numai cred in relatii pe net, real doar tu ma sti cum sunt
Trenurile GL - Buc trec (unele) prin gara Balotești. De aici mergi la Otopeni, iei avionul și în trei sferturi de oră ești în TM. Avionul costă doar 10 € pe sens.
Ai partenera la nunta?)
Vrei sa te auto-propui?
Nu, ca stiu ca ma refuzi.
Ai tu certitudinea asta?))))
Pai nu stiu. Trebuie sa ma lamuresti tu.
Ce nu faci tu din dragoste? Poftim:
https://www.virail.ro/trenuri-galati-timisoara
Aveți binecuvantarea mea.
Speram sa avem si un cadou de nunta din partea ta, ca eu sunt sarac doar ea e bogata nu vreau sa fiu materialist
Bineînțeles, cum să nu va dau cadou?! Nici nu se pune problema.
Isi multumesc, speram sa cumparam toate cele 500 de meniuri cu cadoul dat de tine
O nimic^a toată. Va mai cumparati si o casa din restul banilor.
Dar are 5 apartamente, nu multumim
E bogata rau fata
Doamne din cauza voastra trebuie sa ma insor, tu chiar vrei sa o convingi, nu va veni in veci fi serioasa dar e comica
)) auzi? si daca se tine de cuvant asta mica?
Vom mai vedea daca vine eu nu cred ca va veni, asa m-a mintit si o fata pe care am iubit-o mult tot asa ca vine si numai a venit, daca vine nu imi pot imagina ce voi simti find o persoana mai sceptica, ma insor cu ea soramea ce sa fac asta e, asta e aleasa si imi cer scuze pentru toate raspunsurile mele misogine jur
parca te vad ca te trezesti cu ea acolo. trebuie' sa mi caut rochie de nunta
Jasmin numai merge in Galati pana nu ma insor cu ea, dar ma insor cu ea si asta e, da vezi una frumoasa da ca poate ma insor cu amandoua
Săraca yasmin.ce nu face ea pentru tine )
Am si scris ca vine si in genuchi pana la mine doar ca sa-si ceara iertare, asa fata numai exista, de fapt cred ca yasmin e din viitor e viitoarea iubita din alta viata, de asta nici nu ne vom vedea ca trebuie sa mor prima oara
Te iubeste...ce sa mai
pacat ca n-a vorbit cu tine in viata ei
In alta viata a vorbit cu mine
Eehhh...asa da
dar acum nu stiu daca e bine sa vb cu tine sau nu....vine yasmin si ma bate
Prima oara pe mine, intra cu trenul in mine
Asa...si apoi ma ia pe mine
asta daca nu o bat eu mai intai....bag mânuta in parul ei...ia sa vezi ce frumoasa o sa fie cheala
Nu mi tradez partenerul ca vin insotita.
Reao,nu-i nimic te poti insora cu doi
o sa zic "pas" ofertei tale irezistibile.
p.s femeile se marita, barbatii se insoara
Eu ma marit si ma insor ca yasmina e barbatul si femeie in casa, eu doar fac umbra ei pe timp de vara sa-i nu-i fie cald
S-a terminat totul are iubit de fapt https://www.tpu.ro/......arat-tare/
Așa ceva?! Ce dezamăgire.
RAY27TM nu mă iubește.A zis că vrea doar să profite de mine si să-mi fure casele.
Nu mai am iubit.Ne-am despărțit. Poveste lungă...
Da,totala dezamagire, ma duc sa beau de fericire ca m-a scapat zeii de ea, las ca poate am sanse sa fi tu mireasa
Pana la urma îmi cumpăr rochii pentru nunta si pentru petrecerea burlăcitelor.
Auzi? Cum sa ii furi fetei zestrea? Rușine!
Da i fur cele 5 apartamente desenate in paint pe pc ei, ce drama pentru ea acum sigur se va juca jocul ala balena roz
))) ce răutate de om esti. Rușine sa iti fie! Nu încurajam sinuciderea.
Si nu sunt eu mireasa, ti am zis ca nu mi trădez partenerul.
Tu nu stai in Galati?
Nu. nici n as vrea. De ce? Voiai sa ti spionez iubita?
Nu vrei sa-i vizitezi casele cele 5?
Nu. nu sunt curioasa, din păcate. Tu esti iubitul ei, du te tu sa i le vezi. Eventual iti si alegi una care să fie cuibușorul vostru de nebunii.
Iubitul ei o fi ca eu nu sunt iubi ei, sigur ala are 10 apartamente
Parca erau 5 apartamente.
Ce s-a intamplat? S au inmultit peste noapte?
Iubitul ei are 10 vile si 10 blocurii, yasmin e miliardara in dolari nu e ea de sarantoci ca mine
Tu..sarantoc?
Doamne fereste
Atunci...las-o sa se duca la ala cu bani
In comparatie cu ea si bil gates e un sarantoc
Aia e....pana la urma...e si o parte buna:in sfarsit ai scapat de ea
)))) așa ceva? Iubirea nu se măsoară in bani.
La noi se masoara in apartamente desenate, iubire virtuala desi si apartamente virtuale
Pune gheruța pe ea si taci mergi la Galati in gara si cere-o in căsătorie. La valoarea ei, veneam cu limuzina la Timișoara.
Pentru tine da as veni pentru ea nici nu ma misc din loc
Drace! Ce repede se misca lucrurile pe un site mort...
Yasmino, nu-i baga in seama pe astia, sunt doar niste gelosi si niste ciudoase, ca n-au si ei parte de o iubeală ca a voastra.
Din ciuda, nu s-a gandit una: "18 ore?!? Ia naibii avionul!"
Ti-au dat toti cu "Mersul trenurilor"...
Nice,,, Nice...
Ce sa faci in Timisoara pierzi timpul degeaba un oras de 2 bani cu oameni de 2 bani
Bathoryy întreabă:
Utilizatoare123 întreabă: