| Yaesmin a întrebat:

Vreau să călătoresc în Timisoara săptămâna viitoare.Imi puteți spune cam cat costa o călătorie din Galați în Timisoara cu trenul? Eu cred că în jur de 100-200 de lei dar nu sunt sigură.Imi puteți spune prețul exact?

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

Sa vedem iubire, Ruta Galaţi către Timişoara este realizată în fiecare zi de 16 trenuri cu plecare din către stația Galati și cu sosire la în stațiile Timisoara Est, Timisoara C.E.T., Ronat Triaj Gr. D, Timisoara Sud, Timisoara Nord.
Este posibil să cumperi un bilet de tren cu un preț mediu de 147RON. Cel mai bun preț pentru următoarele zile este de 113RON.
Durata medie a călătoriei este de 18 h 13 min. Primul tren pleacă la ora 04:50. Ultimul este la 17:35.
fi serioasa nu o sa vi in veci in timisora, dar imi place de tine ai simtul umorului ultra dezvoltat

69 răspunsuri:
| just4ubr2015 a răspuns:

Ce sa faci in Timisoara pierzi timpul degeaba un oras de 2 bani cu oameni de 2 bani

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Iubitul ei are 10 vile si 10 blocurii, yasmin e miliardara in dolari nu e ea de sarantoci ca mine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Tu..sarantoc?
Doamne fereste
Atunci...las-o sa se duca la ala cu bani

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

In comparatie cu ea si bil gates e un sarantoc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Aia e....pana la urma...e si o parte buna:in sfarsit ai scapat de ea

| GoldenZenith a răspuns (pentru RAY):

rolling on the floor)))) așa ceva? Iubirea nu se măsoară in bani.

| RAY a răspuns (pentru GoldenZenith):

La noi se masoara in apartamente desenate, iubire virtuala desi si apartamente virtuale

| GoldenZenith a răspuns (pentru RAY):

Pune gheruța pe ea si taci laughing mergi la Galati in gara si cere-o in căsătorie. La valoarea ei, veneam cu limuzina la Timișoara.

| RAY a răspuns (pentru GoldenZenith):

Pentru tine da as veni pentru ea nici nu ma misc din loc