| BeSmart17 a întrebat:

Vreau sa conversam putin si sa spunem ceva pareri. Ce parere aveti despre comunitatea LGBT? O sustineti, o ajutati, o ignorati, o urati?(Vreau sa va justificati ideile)

14 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Imi bag p in ea. Numai sclerozati si tampite sant acolo. Trebe sa le fie rusine ca sa se violeze reciproc fiind acelasi sex. E bine ca sant discriminati daca nu stiu sa isi orienteze sexualitatea pe calea cea buna

| BeSmart17 explică (pentru mgtow):

Ei nu vor asta.e doar o problema hormonala nu mentala.tie de ce iti plac femeile? Raspunsul:

| Bondarel99 a răspuns:

Bineinteles ca nu e normal ca 2 persoane de acelasi sex sa formeze un cuplu si zic normal din punct de vedere anatomic pentru ca noi nu avem corpurile construite pentru asa ceva.
Dar daca cineva e atras de persoane de acelasi sex si nu poate fi cu o persoana de sex opus, trebuie sa il intelegem, pana la urma tot ce conteaza in viata e sa fii fericit. Daca nu am fi fericiti si nu am cauta feticirea ce rost ar mai avea viata.
La fel si pentru transsexuali, daca nu te identifici cu acel corp si crezi ca ti s-ar potrivi alta identitate e ok, nu trebuie sa condamnam, toti vrem sa ne simtim bine cu noi insisi, nu e nimic rau in asta. Sunt documentare pe Youtube despre copii care si-au dat seama in primii ani de viata ca s-au nascut in corpul care nu trebuia si nu putem sa spunem ca i-a spalat cineva pe creier sau i-a influentat. Transsexualitatea, desi acum vorbesc astia prin media ca nu e boala psihica, e totusi o problema reala pe care nu o poti alege.
Ii inteleg pe cei care sunt gay pentru ca asa simt nu pentru ca asa e cool.
Iar cu adoptiile sunt de acord dar ar trebui supravegheate foarte atent. In primul rand copiii aia vor suferi pentru ca vor fi aratati mereu cu degetul. Si am vazut o gramada de filmulete cu familii gay, iar 80-90 % din copiii aia ajung sa fie gay la randul lor...

| RAY a răspuns:

Homosexualitatea e impotriva naturi,nu sunt nici contra nici pro,dar ma degusta sa vad doi barbati care se saruta,hai ca lesbiene imi plac,in ziua de azi se promoveaza prea mult homosexualitatea,curvia,feminismul,prostia,misoginismul,unde vom ajunge oare, in fine imi astept robotul sa se creeze sa am cu cine imparti viata, bafta, daca ar fi sa votez as vota pro ca nu e vina voastra, daca asa a vrut natura dar sunt total impotriva adoptiilor copiilor de catre homo sau lesbiene

| sierra1 a răspuns:

Da nu da nu

| Drimmero a răspuns:

Mai degraba incerc sa ignor, chiar daca imi displace ideea, nu ii sustin si nici nu ii ajut, sunt multe alte lucruri mai importante in viata asta.

| alina2k18 a răspuns:

Nu am nici o parere, fiecare si-o indeasa unde vreawinking
Sa ii ajut? dar ce, sunt fara maini, fara picioare?
Nu ii urasc, dar travestiti de umbla dupa p%la noaptea pe strada, aia imi provoaca scarba...

| mentholinks a răspuns:

Ma doare in pla de ei.

| Justme1997 a răspuns:

O susțin, aș vota pro căsătorie gay + adopție pentru că sunt și ei oameni și cred că au nevoie de aceleași drepturi. Nu, nu rămân "traumatizați" copiii

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Https://m.imgur.com/PwIEGLi

| FruttiFresh300 a răspuns:

Sunt de acord cu LGBT, dar nu sunt de acord cu adopțiile făcute de persoanele care fac parte din LGBT. Și sunt de acord cu persoanele care o fac la modul ăla discret, nu cu cei care ies în parc și mai au puțin și fac sex în public ca să arate cine sunt ei. Și eu ca persoana hetero, când ies in public, nu-mi "exteriorizez dragostea" fata de persoana de lângă mine în asa fel încât sa fie foarte vizibil pentru ceilalți. Deci dacă eu sunt discreta, as vrea sa fie și ei.

| BeSmart17 explică (pentru FruttiFresh300):

Dar ce spui cand un barbat si o femeue ies in parc si se ling? De ce unora li se pare normal asta?

| FruttiFresh300 a răspuns (pentru BeSmart17):

Eu nu o fac și prefer sa nu o facă nici alții. Mi se pare scârbos și mă dezgusta genul ăla de oameni. Fie ei copii, tineri sau oameni maturi.

| AbominableBride a răspuns:

Mama deci cand aud oameni care zic ca nu e naturala homosexualitatea imi vine sa explodez :))))) fratilor. vidrele sunt necrofile, deci pot sa comita acte cu femele pe care le omoara, DAR GAY II NU SUNT OK :))))) lasati ma cu ce e natural si ce nu e
https://www.vox.com/......sed-to-ask

Întrebări similare