| Jessica_Dyana_Larysa_2003 a întrebat:

Buna TPU vreau sa imi raspundeti la o intrebare eu fumez si cand imi trece mestruatia imi curge ceva alb si lipicios si care miroase urat oare ce pot sa am?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Scurgerea respectiva reprezinta/este secretia vaginala care se produce in mod normal si natural insa in cazul tau este posibil sa fie modificata atat ca si aspect cat si cu miros urat de catre o anumita/posibila infectie vaginala sau urogenitala. Determinarea naturii agentului patogen care provoca infectia se poate face doar prin analizarea in laborator a secretiei tale vaginale. Din acest motiv trebuie sa discuti neaparat cu mama ta, pentru a merge singura sau impreuna cu ea la medicul ei/tau ginecolog sau medicul de familie pentru a fi consultata si a se preleva probele necesare. Infectiile de aceasta natura pot fi provocate de mai multi agenti patogeni; un microb din zona anala ajuns in zona vulvara prin stergerea incorecta a fundului sau a "pasaricii" dupa urinare, poate fi cazata de un microb dezvoltat pe lenjeria intima, sau de o posibila ciuperca (candida albicans) sau de schimbari ale florei vaginale datorate modificarii pH-ului vaginal. Fiind atat de multe posibilitati nu se poate folosi o medicatie "dupa ureche" sau din auzite, si ca atare trebuie sa fii consultata de catre un medic ginecolog. In concluzie discutia sau consultatia ginecologica devine necesara si obligatorie. Multa sanatate!

2 răspunsuri:
| CoNan1231 a răspuns:

Nu stiu.dar oricum nu este de la tigarilaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt secretii vaginale.Si nu conteaza daca fumezi sau nu.