| Ionut29897 a întrebat:

Buna TPU vreau sa ma ajutati cu niste Sfaturi daca puteti.

Am 19 ani jumate si lucrez in strainatate de un an jumate dar simt ca locul meu nu e aici.
lucrez 6 zile DIN 7 de La 6 La 5 seara.

Familia si prietenii sunt in Romania.

sa merg acasa sau sa raman aici pentru ca acasa nu prea am Ce face?

Răspuns Câştigător
| Doarunaltutilizator a răspuns:

Stiu ce vrei sa spui, incearca sa te adaptezi, oricum chiar daca nu ai fi facut pasul asta acum vreun an tot ai fi facut-o mai tarziu peste vreo 3 ani, oamenii vin si pleaca, prietenii tai sigur ar pleca si ei in tari straine fiecare pe drumul lui si familia ta ar vrea sa te vada la casa ta si sa ai un trai mai bun si la un moment dat ei nu o sa mai fie.
Eu daca as fi in locul tau as ramane dar tu faci ce vrei cu viata ta, cred ca ai putea sa te realizezi si in Romania dar aici sti si tu ca totul se duce de rapa in tara de aia cred ca ai si plecat aici muncesti foarte mult esti tratat ca un nimeni si nu primesti bani necesari si aici e viata grea de asta eu as prefera sa raman in strainatate daca as fi in locul tau.

14 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

Adică altfel spus lucrezi ca un sclav.

| Doarunaltutilizator a răspuns:

Pai daca iti doresti atat de mult sa te intorci la cei dragi eu zic sa o faci e viata ta pana la urma, e grea viata printre straini asa e dar sa te gandesti bine la hotararea pe care o faci daca nu te simti fericit acolo unde esti pleaca de acolo.
Daca banii pe care ii castigi nu iti permit bilet de avion atunci mai incearca sa rezisti putin incearca sa nu te nai gandesti la casa.

| Ionut29897 explică (pentru Doarunaltutilizator):

Nu e vorba de Transport am masina, si banii care ai castig sunt bunisori dar nu ma simt implinit

Iti Multumesc mult pentru ajutor

| Doarunaltutilizator a răspuns (pentru Ionut29897):

Cu placere!
Si nu uita, gandeste-te bine si fa ceea ce trebuie sa faci.

Si mersi pentru funda.

Cu drag! Ma mai gandesc pana dupa paste

Asa sa faci, gandeste-te bine.

Stiu ce vrei sa spui, incearca sa te adaptezi, oricum chiar daca nu ai fi facut pasul asta acum vreun an tot ai fi facut-o mai tarziu peste vreo 3 ani, oamenii vin si pleaca, prietenii tai sigur ar pleca si ei in tari straine fiecare pe drumul lui si familia ta ar vrea sa te vada la casa ta si sa ai un trai mai bun si la un moment dat ei nu o sa mai fie.
Eu daca as fi in locul tau as ramane dar tu faci ce vrei cu viata ta, cred ca ai putea sa te realizezi si in Romania dar aici sti si tu ca totul se duce de rapa in tara de aia cred ca ai si plecat aici muncesti foarte mult esti tratat ca un nimeni si nu primesti bani necesari si aici e viata grea de asta eu as prefera sa raman in strainatate daca as fi in locul tau.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu sunt în aceeași situație ca și tine și soluția din punctul meu de vedere nu este sa te adaptezi cum a spus WVirgo ci să cauți ceva mai bun care să-ți aducă satisfacție și împlinire. Cel puțin eu asta încerc să fac, crede-mă că te înțeleg perfect și dacă a trecut deja 1 an jumate. Soluția nu mai e adaptarea.

| Ionut29897 explică (pentru anonim_4396):

Asta așa e..de fiecare data când merg acasa și vin înapoi doua săptămâni nu sunt bun de nimic.tot acasa îmi e capul.

In ce țara esti?

| anonim_4396 a răspuns (pentru Ionut29897):

Germania. Eu de aia nu mă duc acasă laughing pentru că dacă m-aș duce și m-aș întoarce iar aici, probabil aș intra într-o depresie de nu mă mai scoate nici naiba. Dar asta nu înseamnă că nu mă gândesc zi de zi la "acasă".

| Ionut29897 explică (pentru anonim_4396):

Eu am plecat in Februarie doua săptămâni și crede-ma nici acum nu mi-am revenit

Răspuns utilizator avertizat