anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau sa ma ajutati cu o parere. Vreau sa-mi comand un tricou cu Steaua de pe site-ul lor, dar am o mica problema locuiesc la tara si atunci cand dau comanda imi da doar categoria de oras! Voi ati mai comandat lucruri de pe net chiar daca nu stati la oras?

6 răspunsuri:
| Lucian_Magnus_1980 a răspuns:

N-ai un amic la oras care sa-ti preia comanda?

Ar mai fi niste solutii mai complicate.
Sa il redirectionezi spre o firma de curierat care expediaza in zona 3, sa-i contactezi in prealabil telefonic si sa le explici care e problema. Il comanzi catre firma lor, si de acolo ei il preiau si-l redirectioneaza.

sau

Sa-i suni pe cei de la site, si sa le spui ca doresti sa fie expediat produsul X prin alt curierat... care merg si in zona 3.

Ai grija sa nu iasa transportul mai mult decat tricoul.

PS: M_E STEAUA! big grin

| steaua26 a răspuns (pentru Lucian_Magnus_1980):

OK.Oricum cu ce echipa tii?

Ok.Cu ce ehipa tii? Curiozitate doar....banuiesc ca tii cu dINAMO.PS:sunt fata

| Lucian_Magnus_1980 a răspuns (pentru steaua26):

Urasc fotbalul. In special cel romanesc. Mi se pare o pierdere de timp. Daca-ti place fotbalul, e mai sanatos sa-l practici ocazional. Mie-mi place natura, sa inot, sa merg cu bicicleta... ce-am eu cu cretinii aia ce fug dupa o minge si castiga sute de milioane pentru astA?

Parerea ta.Ma rog...nu prea am intalnit oameni, mai ales baieti carora sa nu le placa fotbalul! Dar urasc baietii care spun ca fetele n-au de ce sa se uite la fotbal sau sa practice.si sincer am intalnit multi.bine nu e cazul tau eu vorbesc la general.si da cred ca o sa incep sa practic fotbalul

| steaua26 a răspuns:

Ok.cu ce ehipa tii? curiozitate doar...