| Goodman125 a întrebat:

Buna TPU! Vreau să-mi fac noi prieteni și am observat că pe rețelele de socializare nu am rezultate! Chestia e că am momente când dau de greu și nu mă ajută nimeni, nu vreau sa aud că nu trebuie sa ai pe nimeni, fii tu însuți, prinde tupeu singur, deci nu vreau sa aud din astea. Vreau să știu ce locuri sa frecventez prin oraș pentru a îmi găsi prieteni, unde trebuie să mă duc mai mereu? Sau prin cartiere, prin ce mijloace mă pot împrieteni, cu băieți de exemplu o țigara ar fi o metoda? Daca da, mai departe ce as putea discuta, despre ce că sa se ajungă la prietenie, asta prin cartiere? Cat despre ieșitul în oraș ce locuri sa frecventez mai mereu? Dau funda!

5 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Altul care crede ca prietenii sunt ajutoare de nadejde.
Mai maturizati-va!
Prietenii sunt persoane care au aproximativ acelasi stil de viata ca si tine, hobby-uri sau mentalitate. Nu sunt voluntari care sa-ti asculte gandurile depresive, sa-ti taie lemnele si sa-ti faca cumparaturile.
Nu iti cauti prieteni cu gandul de a te descarca de lucrurile negative, cum nu iesi la agatat povestindu-le fetelor ca esti disperat dupa o bucata de p sda.
Cunosti oameni noi atunci cand esti pe 0 sau pe +.
Cand esti la pamant, exista manastiri, familie, psihologi, manele, pisici, hobby-uri samd.
Impaca-te cu tine, apoi te vor accepta si altii.

| Mosotti a răspuns:

Nu programezi tu unde si cum sa-ti faci prieteni, asta vine sau nu de la sine in viata, in general iti faci prieteni din mediile unde activezi, scoala, munca, altundeva nu prea ai unde, merge si pe net, daca te intelegi bine cu cineva la discutii, e posibil sa iasa si o prietenie, nu e problema.
Din contra, pe net poti cunoaste f multa lume, ca n-ai avut tu noroc, asta nu inseamna ca prieteni nu poti sa-ti faci si pe net, din discutie in discutie, daca va compatibilizati, va puteti si intalni in real daca e din orasu tau acel cineva, si sa fie bine.

Iar la aia, ce sa discuti, iar nu merge programat, trebuie cineva care sa aiba in comun ceva discutii si pasiuni cu tine, si atunci discuti de la sine despre, faci de la sine impreuna cu acel om ceva, si se poate lega o prietenie.
La mine s-a legat automat, am prieteni doar din mediile pe care le frecventam, ca doar acolo aveam contact cu oameni, si s-a legat si discutia si tot fara sa ma gandesc la asta.

Prieteniile incep pe baze relativ comune, discutii, pasiuni, fel de a fi, asa se leaga.
De ex va plac femeile, mergeti impreuna la femei, discutati de femei, va plac calculatoarele, va intalniti si discutati despre, va jucati impreuna, etc.
Ceva de genul.

| CostinAlamariu a răspuns:

Cei mai buni prieteni o sa vina din pasiuni comune. Prima data formeaza-ti propria identitate si cauta oameni cu aceleasi pasiuni, oameni de la care ai ce invata. Asa iti faci prieteni in modul cel mai eficient

| Yuoia a răspuns:

Prietenii nu se fac pe Facebook sau alte retele. Se fac in realitate.
Esti elev sau lucrezi? Ca iti poti face prieteni printre colegi. In oras, vorbind cu oamenii. Cu o tigara? Da, daca o dai. Altfel lasi impresia de cersetor. Cine vrea alaturi un om care tot cere? Mai ofera-te si tu sa ajuti. Astfel vei primi datoria inapoi, te vor ajuta si ei.

| Mosotti a răspuns (pentru Yuoia):

De ce nu se face pe FB sau alte retele? Se poate face f simplu si acolo daca ai noroc si dai de cineva din orasu tau si cu care te intelegi bine la discutii, pasiuni, etc, va dati si intalnire in real si aia e, poate incepe o prietenie frumoasa.