| SMaricel a întrebat:

TPU vreau sa-mi iau un telefon touchscreen bun.Pe care mi-l recomandati si justificati de ce(avantaje si dezavantaje). Ms dau funda si voturi!

Răspuns Câştigător
| houyhnhnm a răspuns:

Depinde de cati bani dispui. Ca de ales ai de unde. Eu am un Acer Liquid de un an si sunt multumit de el. L-am luat de pe okazii nou, ca nu se gasea in magazine la noi. E un telefon bun, are sistem android, procesor de 1 giga, suporta memorie pana la 16 giga parca, poti pune o gramada de aplicatii, singurul "neajuns" ar fi ca nu are flash la camera (care e de 5mp). Eu cand l-am cumparat m-am documentat bine, dar la asta am ramas si pentru ca mi-a placut mult design-ul - e foarte elegant. Acu a aparut Liquid MT, dar nu la noi. Depinde si de preferintele tale, dar iti dau un sfat: mai bine iei unul nou de pe okazii la liber (te uiti si tu la cei care au calificative pozitive), decat sa iti faci abonament si sa platesti telefonul la pretul pe care l-ai da pe okazii pentru el la liber. Dar daca nu ai ce face cu banii si nu te intereseaza, poti face si asta. In cazul asta poti sa iti iei Iphone 4 de la Orange. Dar nici asa nu merita. Oricum, depinde cam in jurul carei sume te invarti.

6 răspunsuri:
| LoveChocolate10 a răspuns:

Eu iti propun LG KP502. Costa 450 lei. E cu touch screen.Mi-am bagat card de memorie de 2 GB si imi incap vreo 500 melodii. Are camera foto de 3 mega pixels. Este bun, frums si il gasesti pe toate culorile, in plus e si ieftin tongue Fundita happy

| mgtow a răspuns:

Daca maicata sau taicatu iti face abonament iti poti lua un telefon bun cu ecran tactil fara sa platesti nimic, eu iti recomand Sony Ericsson xperia 8 are camera de 3, 2 megapixeli inregistreaza video nelimitat, e HD calitate foarte buna, descarci aplicatii gratuite datorita sistemului android pe care il are, mai vine incorporta cu o memorie sd de 2 gb. Are radio, si multe altele.

| Annd a răspuns:

Samsung Star II
3, 15 mpx
WiFi
Aplicatii pentru retele sociale : Facebook, Twitter
Yahoo messenger, Youtube
Design atractiv
Pret nu prea mare ( eu am dat 445 ron)
Calitate sigura.
Se merita!

| elasexygagica a răspuns:

Iphone 4 si cu asta am zis tot love struck, ps: esti bunoc love struck papati-as prietenul ala jucaus love struck

| SMaricel explică:

Mai astept pareri...

| Deiia a răspuns:

Eu am prmit de ziua mea un telefon touchscreen din Anglia.Este gros de un deget merge foarte bine. Pozele t le face perfect mi-am luat card de memorie 2 GB imi inchepe vreo 600 melodii si poze.Nu este nou.Merge foarte tare are 5 difuzoare.Are creon.Are 2 baterii si 2 cartele.nu stiu ca telefan mai ca asta este.nu stiu ca iphone este dar stiu ac este iphone.Are camera de 2 mega pixel cam putin dar imi place de el.Este pe engleza.Kam atata Bye