Prostii, degeaba traieste un boschetar sau unul paralizat care a avut nefericirea sa ajunga asa. Dar cand ai bani si iti permiti multe ai un scop in viata de a te simti bine
Tocmai astazi vazusem un film in care la un moment dat au fost spuse cateva cuvinte asemanatoare, dar chiar si asa, nu sunt de acord.
Logica mea e simpla, nu-ti poate lipsi ceva ce nu stii ca exista, asa cum nu poti stii ce e durerea fara sa o simti pe propria piele, asa si aici.
La iubire toti reactionam diferit, nu stiu cum sunt altii, dar cel putin eu imi controlez foarte bine sentimentele, sau cel putin, suficient de bine cat sa nu ofer o iubire oarba, acum desigur, cine stie ce surprize imi ofera viitorul, poate voi ajunge si eu la alta concluzie, dar deocamdata raman la concluzia de mai sus.
Nu e adevarat, poti face multe pentru altii fara sa-i iubesti,de exemplu poti dona copiilor din spitale haine,jucarii fara sa te cunoasca vreodata si fara sa iti pese de ei, sa o faci pentru tine ca cica " ba, le dau astea lor,la urmatoarea reincarnare o sa fiu mai avansat " - sa zicem ca sunt care cred in asta si fac un bine tot pentru ei, dar nu fac DOAR pentru ei ci si pentru altii, chiar daca nu le pasa.
Copii aia o sa se bucure de cele primite chiar daca sunt primite de la un strain ce nu da doi bani pe ei.
Sau alt exemplu, doneaza la un spital niste bani pentru aparatura, etc.Pot sa dau multe exemple, dar s-a inteles ideea sper.
Ps. Sa il intrebi pe inteligentul ala ce a facut la viata lui cu toata dragostea lui? Daca ne luam dupa ce a spus el, Isaac Newton si Nikola Tesla au trait degeaba. Sunt curios, se compara el cu 2 oameni care vor ramane mereu in istorie? Nu prea cred.
Ha,Tesla și Newton au fost fix motivul pentru care am pus întrebarea asta.La ei m-am gandit prima oară când l-am auzit spunând asta.
Cine știe, probabil iubirea ocupă un loc important în viața lui și de aceea a spus chestia asta.Sau poate pur și simplu a fost genul ăla de lucru pe care îl spui fără să te gândești în detaliu. Oricum, eram curioasă și ce părere au alții.
Daca stiai trebuia sa il intrebi. Eu il intrebam. Cand scoti niste aberatii de om limitat ca ce a spus mai sus, nu ai cum sa taci din gura.
Daca ar fi fost iubirea aia asa importanta nu mai existau divorturi si infidelitatea. Are si ea rostul ei. Nu putem sti despre toata lumea cum a trait si de ce, ori cat a apucat sa traiasca. Dar si la modul ipotetic sa zici ca cineva traieste degeaba fara iubire romantica denota prostie.
Meh,eu sunt mai retrasă de fel si nu știu dacă ar fi fost o idee bună să pun întrebarea asta în fața întregii clase.Și în plus, a continuat destul de repede, nu aș fi avut timp să îl întreb oricum. Dacă am ocazia, îl întreb când mai am oră cu el.
Iubirea de n-spe feluri. Daca se referea la iubire romantica atunci proful tau e prost ca noaptea.
Nu,e un om foarte inteligent. Însă recunosc că nu a fost cea mai adevărată sau cea mai corectă afirmație.Dar da, la iubire romantică se referea.
Asa spuneti toti despre profesorii vostri. Pana o sa mai cresteti si o sa vedeti ca sunt si ei tot oameni, unii chiar foarte defecti.
Uite ca Tesla n-a mai avut timp de femei si desi viata lui n-a fost "completa" (cum abureste ala de mai sus) ne-a facut noua mediocrilor mai completa.
Lol,nu spun așa despre toți profesorii mei.Sunt conștientă că unii dintre ei nu au nici o urmă de inteligență și știu doar ce au tocit prin facultate. Însă omul ăsta chiar nu e așa.Da, nu mai comentez aici, eu vorbeam strict despre afirmație, nu despre omul care a spus-o...