Ai incercat să vorbești cu dirigintele? Spune-i toate lucrurile astea. Poate ai la școală un psiholog. Vorbește cu el. In cel mai rău caz suna la telefonul copilului sau la protecția copilului. Nu poți continua așa.
((
Nu sunt capabili să-ți dau un sfat in momentul ăsta trăiesc toată durerea ta care o trăiești Copile
Sincer...e cam greu sa dai un sfat la tot ce mi se intampla mie in momentul de față☹️
Ia un exemplu de la ea și nu ajunge ca și ea
Eu așa am făcut cu băutura tatălui meu.
Am văzut cum tatăl meu nu mai er tatăl meu după ce se apuca de băutură era cu totul alt om am văzut cât rău poate face băutura unui om și eu fug de băutură toată viața. Și tu fugi sa nu le semeni lor cum și eu am fugit sa nu le semăna altora.
Sa nu faci la copii tăi și familia ta aceași greșeală sau cu viața ta aceași greșală ce face mama ta ție învață din faptele ei și greșelile ei ție făcute.
Sa nu-ți faci rău dar nu cauza la așa părinte căci este foarte clar că nu ține la voi va copilul ei nu mai știu m-am pierdut puțin văzând ce viață duci și trăiești Copile pentru că eu mă uit la asemenea cazuri la Romania te iubesc și văd acolo exact soarta ta cum copii sânt lăsați să-și facă de cap de copii mici după ajung pe mânainile traficanților și proxeneților eu sunt la pământ și îți spune sincer cu toată inima că-mi pare cu Adevărat foarte rău ce trăiești Copile la vârsta ta
Inainte de a te gandi la sinucidere, gandeste-te la o viata mai buna.
Inteleg ca esti copil si nu stii ce sa faci.
Ciudat este ca profesorii, diriginta, nu stiu situatia ta. Ar fi trebuit sa stie.
Psihologul nu te poate ajuta ca sa ai o mama mai buna. Nici nu iti va face treburile casei.
Pentru ca totusi ai acces la internet, ia legatura cu Protectia copilului. Spune-le toata povestea ta. Toata, asa cum ai spus si aici. Chiar si ce nu ne-ai spus. E posibil sa te duca in alta familie la un asistent maternal. Nu te speria. Nu va fi mai rau. Astia sunt controlati. Va fi mai bine pentru tine si vei putea invata. Vei termina scoala. Poate chiar cu note foarte bune. Gandeste-te la viata ta, oricat de mult ti-ai iubi sora. Daca faci scoala si ai un serviciu bun, iti poti ajuta mult sora cand va creste.
Curaj, fetita!