| QuinnElizaBheta a întrebat:

Buna TPU. Vreau sa va intreb si eu ceva. Am citit multe carti si am priceput foarte multe dar un singur lucru mi-a ramas neclar : De ce barbatii\baietii sunt mai ridicati in slavi decat fetele? Explicati-mi ca nu inteleg. Ex: Daca o femeie se racasatoreste dupa moartea sotului este privita in societate precum o,, neserioasa,, sau,, parasuta,,. Dar daca un barbat se recasatoreste dupa moartea sotiei nimeni nu zice nimic ba din contra zic ca trebuia,, sa-si refaca viata,,. Dar de ce fetele nu au drepturi? Noi nastem copii trecem prin chinurile facerii si strabatem luna de luna niste dureri ingrozitoare (cel putin eu). Iar noi fetele \femeile putem sa fim abuzate fizic sau sexual in schim barbatii ( bine, fizic pot fi) niciodata. E Corect? Astept raspunsurile voastre. Multumesc!

Răspuns Câştigător
| alexandra_6108 a răspuns:

Ai mare dreptate dar din pacate asta este societatea in care traim, Parerea mea ca femeile nu si au spus punctul de vedere atunci cand trebuia, acum este tarziu, Eu sunt o rebela niciodata nu o sa ma las calcata in picioare de nimeni, dar multe fete nu au puterea mea, Tot ceea ce pot sa iti spun eu ca lumea mereu o sa ne judece pe noi si nu pe ei, tot ceea ce putem face este sa luptam incontinuare cu socetatea in care traim, pentru ca din pacate este prea tarziu sa o schimbam

1 răspuns:
| Insanity a răspuns:

Asta este si va fi mentalitatea oamenilor happy
Daca imi permit sa vorbesc mai urat, si imi permit, e o mentalitate de ****, oameni fara viitor, fara creier, care nu se vor schimba niciodata.
Baietii / barbatii spun ca "vaai, femeile au decat un singur rost pe lume " sau " femeia merita batuta zilnic ".raised eyebrows
Dragi baieti / barbati, daca pot sa va numesc asa, cand o sa treceti si voi prin TOT ce trece o femeie, zi de zi, luna de luna, atunci mai vorbim, dar pana atunci, ciocu' mic si jet happy
Ma bucur sa vad ca sunt oameni, mai exact femei care isi spun punctul de vedere, dar atata timp cat nu e nimic concret, comportamentul oamenilor fata de noi, va ramane la fel...
Intr-adevar, si barbatii au rostul lor, dar ar fi egali cu zero fara femei. Stii, e o vorba :"Un barbat cade in toate gropile daca nu are o femeie langa el. " si asa si e laughing
Am citit sau am auzit mai de mult, cum ca oamenii cred ca barbatul e mai presus decat femeia deoarece Dumnezeu era barbat thinking
Asta nu inseamna ca toti barbatii sunt Dumnezeu, pe bune raised eyebrows.
In fine, as mai avea multe de zis, si femei din intreaga lume ar avea multe de zis, dar odata si-odata, ceva o sa se schimbewinking
Take care happy.