| buzulina a întrebat:

Vreau sa va spun ceva.Imi place de un baiat.Este fratele gagicului lu` sora-mea. E diferenta intre noi de 6 ani. Eu am 13 si el 19.Stiu ca e diferenta mare, dar asta e.Nu stiu ce sa fac. El mi-a dat semne cum ca i-ar place de mine dar nu sunt sigura.Nu stiu ce sa fac in asa fel incat sa ies in evidenta si, si lui sa ii placa de mine.Please.HELP! Funda:*

Răspuns Câştigător
| BubuDx a răspuns:

Nustuu ce sa zicthinking, el fiind de 19 ani se uita la alea mai mari, cam de varsta lui.Eu zic sa nu te bagi in treaba asta fetito, chair daca il placi.Mai bine gaseste-ti unul de varsta ta, asa ar fi mai bine big grin.Cam asa sunt toti vor sa te atragahee hee, dar lasa!kiss

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate tu il placi pe el si esti dispusa sa faci orice pentru el, dar nu stiu cat o sa-i placa lui daca parintii tai se supara si il baga la corupere de minori, pentru ca o relatie cu un baiat de 19 ani nu presupune numai plimbat de manuta.
Asa ca mai bine iti gasesti unul mai apropiat de varsta ta. Nu-ti face griji, o sa-l poti uita usor pe asta, nu e iubire, sunt doar hormonii adolescentei in care tu pasesti chiar acum.