| GumitzaXD a întrebat:

vreau sa va zic ceva important presupun eu acum na.Este un "destept" ca sa nu zic altfel care are 307 de raspunsuri cu un site fripta unde castigi premii, ce am vrut sa zic eu este sa nu intrati unde scrie http://fripta(etc) asa acel "destept" se numeste marishkanu un copil fara ocupatie si fara surubel care crede si viseaza ca v-0a castiga ceva.Si stiti cand va castiga? INtr-o alta lume ca alea sunt pacaleli infine eu am vrut sa va avertizez sa nu luati teapa de la un cre...ma abtuin asa si poate stela va face ceva in legatura cu asta! trimitetii cei cre vreti sa scape TPU-ul de "destepti"trimiteti lui Stela un mesaj despre acest individ, asa voi face si eu! deci.toti pentru unul si unul pentru toti! si veti primii toti vot-uri inteligent amuzantsi folositor!

P. S:la raspunsurile lui 2, 3 intrati si dati pe SPAM ca acum toti copii afara ocupatie intra pe TPU sa mai curatam TPU-ul de! va multumesc ca ati citit pana la capat!:* pup

1 răspuns:
| GoodIntentions a răspuns:

Nu suntem prosti.ne da`m si noi seama ca unde scrie www.fripta.com este un concurs de genu`.Iti faceai griji pentru noi sau ti`era ciuda ca tu nu castigi si altu` Da?