| ADRYENUSHAA a întrebat:

Buna TPU vreau si eu niste statusuri mai noi...
cele mai multe si cele mai frumoase vor primi funditakiss

Răspuns Câştigător
| RoxutzaDragutza a răspuns:

Am nevoie de tine…….te vreau…offline.

Hai Uita-te La Mn K Mereu Imi Merge Bn…Hai Uita-te Incoace.Nu`s Figuri De La Versace,Nici Arfe Originale,Ci Doar Fitze Mondiale

ca tine intr-o zi vad 10…stilul tau ma lasa rece…nu esti primul care incearca cu vrajeala sa ma fac…din grupul pustoaicelor…tu te-ai dat la SEFA LOR

Sunt o diva de pus in rama
Nu ca altele o panarama

Fara mine nu e bine
Fara mine e vai de tine

Bine arat,bine ma port
Nu`s pushtoaik de export

Mersul ei de scena… Te baga in dilema… Vorbeste ca O profesoara… cu un cuvant te baga`n Boala… pozeaza pozitii proprii… iar voi TARFELOR da-ti Copy!

sunt o doamna de pus in rama
nu ca orice panarama …

""Tu ai ridicat riscu`.eu am ridicat discu`!Cantecul s`a oprit.Ssshhtt! inchide`tzi pliScu`!""

SuNt’H o fAtHa AlYnThAtHa jH’y De ZdReNtZzE InVyDyAthA….Se StYe MeReU iN lUme vErSaThA iMy spun Pe nUmE…AJa Q JeT zDrEnTZeLe DaK te SymTy DaMy uN bUzZ….

ochii mari gurita mik trasaturi de papusika sau m-a facut mama cocheta si am fite de vedeta

sunt fetita talentata din revista decupata de fufe invidiata de zdrente copiata

FiTe ,geSTuri sHi Tupeu…aSTa e TaLenTuL meu…SunT o diva JmechieriTa…Hai fa paSi sHi gura miKa…K’am Surori adeVaraTe …care ‘mi Tin mereu parTe…FiTZe roZ de JmecHieriTe…penTru Tine Tine minTe!

m-am nascut sa fac fite nu sa le suport pe ale altora

[?]Dacaa`sunt subiect d Barfa`Tu cretinoo esti oo tarfa`[?"

FyTzE CoLORaThE De CURvE InViDyAtHe

sunt o diva printre stele,imi bat joc ca am putere

Iubeshte`o, nu`mi pasa! Pastreaz`o de tot…iar pe mine, priveshte’ma si linge’te pe bot

Grabeste`te incet daca vrei sa intarzii la timp.

Intre noi era chimie,acum e matematica,imi faci numai probleme!

pentru mine un baiat, intotdeauna a insemnat,o adevarata jucarie ,de care sa nu’mi para bine

priviri de gheata si te’a funzi , genunchii se imoaie te scufunzi,ochii mei albashtrii te’au vrajit ……

• :X!Jti’ esti la pikioarele mele acum.Hai hai ca nu am ce sa-ti spun.cand InTRa Ea’H iN cLuB spARgE pliCtIseALLa ‘Tu Te HolBeZI diN tURNu De LA oBAMA ba’h .HAI Hai JtIu Te-AM dat PeSte Cap.am TeRmINat.DiscUtiA S-A iNChEiAT:"x!

? ` Câ?d vi?e ` vo®ß? ` De ` Iußi®e ?` ß?by ` Spu?e`?e cå ?å ?i ` pe ?i?e `:?

"?`S?mp?i?`=p~ så ste?`? pe m?så ?» pe?t®u` ƒete?e ` `¢?®e ?u ¢?så

?`T? iub?s¢`? d? nu`?i p?s? … Mi`? do? d? ?in?`? d? nu ? in?s?z? …`T? do?`n p*l?`? d?¢i l?s? `?`¬

G®ew` så åjungi ?å eå , ƒi®esc ! Sun† mu?†e ca eå ` då nu †oå†e s†®å?ucesc `?`

?`Î?i vine s? râd,:] a? i?presia c? es†i` †â?pi†`!`Ce ?or†ii †?i ``†i-a? ƒ?cu†` ` s? nu dor?i linis†i†?:]]` :?

S†iu cå v?ei`,d? nu p?e? p?†i.`.Cu? v?ei †u,`:*?s? v? †?†i`:?

•Când ? p?ives†i` ce ?eg?e†i ?ai ?u?†`J~?Luc?u?i?e pe ca?e ?e`ai avu†`:X `sau sanse?e pe ca?e ?e`ai pie?du†`•

fite,gesturi si tupeu
ai vrea uh talentu` meu!

fetele bune ajung in rai iar fetele rele unde vor ele….

Am tHalenT sHi maRe sTil fata spatHe si proFil

Sunt o mica vrajitoare cine ma saruta moare ; un baiat ma-a sarutat 7 zile a oftat

Sunt fitoasa cat se poate tupeista pan la moarte indragita si stilata sunt o fatha adevarata :*tongue

suntem fete ^^ALINTATE^^pe baieti ii dam pe spate suntem fete frumusele fara ^^FITZE^^ si ^^REBELE^^||

Taletul meu e unicat& si de tarfe invidiat& voi ati vrea sa fiti ca mine& dar nu inkerkti ca nu va tine

Sunt o fata rasfatata, de Totzy Baietzyy adorata,…Daca sty Cum

Sa ma iei , o sa-tzy dau ceva ce vrey

Sunt un ingeras nebun.cand zambesc eu iese fum .sunt reteaua tinereti .dar si fiica frumuseti .sunt fitoasa cat se poate.tupeista pan’ la moarte .indrgita si stilata .ASTAI FATA ADEVARATA

Te las` sa faci ce vrei u …doar stii bine ca intr-o zi…ai sa te intorci tot la mïne .Sy cu lacrimi in oki o sa-ti spun "pleaca!mi-am dat seama ca nu erai pentru mine!":-

Sunt fitoasa cat se poate
Tupeista pan-la moarte
Ingrijita si stilata
Asta-i fata adevarata

Am corpul de felina,privire si piele fina,ochii de vipera veninoasa,caracter de bruneta norocoasa

SUnT Fitzoasa NUti ConvinE Nu Te uitha LA mine .zxxx

Pe Strada estiO Doamna
Iar IN Pat O VagaBoanta

Fara romantism ca nu traim in telenovele Shy sa stii ca o sa vina si zile d`alea grele:*

Si poate crezi ca gresesc.e felu` mew de a fi.n.ai intseles tuh va intselege altu` a doua zi

Ai grija cum sa invarti vorba.Sunt una din fetele de care te-a zis mata sa te ferestii[eu nu sunt din zahar si dulceasha.sunt gen Angeli si Gheata].
Daca te gandesti tot la ea ti-a furat`o Ca tu prostuu` ai lasat`o :X

Da da e ea.Mul prea fina.Intre fete reginaaa.au ce miscari de felinaa.Se opreste te-amteste iti zambeste te priveste se lasha pe spate doar de la jumate,va intrece pe toate

Vezi tu scumpo.o fi stat si cu tine.stiu.stiu si ca a arso cu altele.dar el are o fata.si pentru el.fetita lui e cea mai importanta

O vezi zi de zi este chiar ea Ai vrea sa o intrebi . Iubesti pe cineva

"".Iubeste`ma pana la epuizare` .Risca totul pentru` mine .te tzine`?…""

""Felul ei de`a fi.atat de diferita…te-a facut s`o placi…era chiar deosebita!""

"Multe ati vrea dar….
N`aveti daru`sa intreceti originalu!:X"

"""""?A fost greu, Si Stii ca am dreptate!? Am tinut capul sus si am mers mai departe…? Nu ma intereseaza ce crezi despre mine…?inainte sa spui ceva…?Uita-te la tine! ?""" """""

Hay zdreantso iesi in fata Da.i tu pofta d viata Arunca gesturi d tarfa din tne:X Suge.o km stii tu mai bine:X Te crezi mai buna ca mine Dar el se pisha p tne Shy ma alege p mine:*

fraiere te.am pacalit.nu p tne te.am iubit.ai grija d tarfa ta ca te doare inima cand te uiti la poza mea:*

Tuh sa taci cand vbesk eu.nu.mi place sa mintsi cand mint si eu.nu.mi place sa-mi spoi "PA" asta e replica meah….

~~~~~~~Ejti frumoasha,esti desteapta….Il faci….Dar daca pui botu la vrajala lui….Te dezbraci….~~~~~~

Sunt frumoasa si isteata si toti ma invidiaza.Le transmit de la distanta ca cine nu ma place e o zdreantza
mult prea fina,intre fete sunt regina.se opreste,te ameteste,iti zambeste,ma omoara,ma priveste,se lasa pe spate doar de la jumate,va intrece pe toate"

,mori dupa ea,are… are cu ce,are dintre toate fetele,are balans are stil are haz se misca bine pe toba si bass,ca-o balerina are miscari de felina,intre fete e regina.

Am tupeu Mam nascut In ciuda TA Stiu K nu ma Poty Suporta.Merg incet inspir TAL3NT.si STRIG TAREE! in gura MAare copia nu are valoare:X:X""

Sunt fetita alintatha …de baieti apreciatha…si de zdrente invideata……doolce saw amara…cuminte saw vulgara….sunt o fiinta rara si raman originala….Te uiti la mine ?si nu-ti vine sa crezi? ca o pustoaica ca mine tea fcaut sa iubesti?stiu e greu cu mine…dar ce sa afc ca si eu te plac pe tine……….Ce daca sunt fitoasa…nu cad repede in plasa….asa imi place mie.sati fac in ciuda tie….am talent inbetitor sunt smekera pana mor….pop fenomenala deloc banala ….frumusete rara ciar fatala —originala si SENZUALA

Ochii caprui si`Parul lung` de mi-ajunge pin la fund`Fuste mini si rochitze`Sunt o fetita cu fite

Nu sunt rea, sunt smecherit? ?i ?tiu s? m? fac iubit?, hai s? facem o încercare, s? vedem care pe care

Lumea vorbeste prostii ca sa te schimbe si te minte, numai tu poti vedea si dincolo de cuvinte.

Prea multe ploi, chiar n`am vrut sa mangai alt chip...da` cu amintirea ta`n piept, nu pot fi fericit. . .

chiar daca stiu ca ma minte prefer sa-l cred, decat sa simt ca`l pierd!

e langa tine cand problemele sunt multe`si tot ea e singura care are rabdare sa te asculte.

Daca plangi pentru ca soarela a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele!

E al dracu sentiment , fi atent la piept ce strangi , ca daca azi esti fericit , maine s.ar putea sa plangi

Ce am vrut, ce am avut...Sau ce n-am avut...Cu toate ca am vrut!Prin cate am trecut,si totusi am stiut sa zambesc unui nou inceput.

chiar nu inseamna ca nu plang daca n-am obrajii uzi

Prin tine iubesc deci nu incerca sa ma judeci ca ai uitat sa ma inveti cum sa fiu tare daca pleci

Aveam limite, va jur vorbind de alcool... acum dintre pahar si suflet habar nu am care ii mai gol.

Cu un cuvant trebuie sa ai curaj sa spui ''da am pe altcineva'' oricum el nu o sa faca altceva decat sa-ti dea cea mai stupida replica ''aha''

"E un vis care se tot repeta!Si doar in visul meu gasesc lumea perfecta!"

Iar am iesit pe strazi in casa nu mai rezist``` De astazi tin regim de vise`, sa te uit mi-am promis``!

Esti ca un hObby,ca O plaCere d` tOp...DiferentSa eSte ca ew te-am tSinut tOt aceSt timp p` primul` lOc

K snT invidiosi sau ca sunt mincinOsi,În viata n`am nevoie d aSemenEa jegOsi D Oameni caRe isi spun deGeaba frati.Decat prieteni faLsi,preF dUsmani adeV

Poate nu pui pret p zambetull ce ti`l ofeer in fiecaree zii.dar atunci cand nu iti voi zambii .fii sigur ca iti va lipsii ! ;x

Nuuu` o sa gresesc daca` mai tin la el.concurenta e mare.tarfele sunt in juru` lui ca fetitsele mici la bomboane

Ce te face sa crezi ca el era "The One"? N’ai gresit cu nimic, ia’o ca p’o lectzie. Nu’tzi jura ca n’o sa mai iubesti. O sa fie altul, poate tu o sa’l ranesti! !

Pentru mine s`ar lasa de vagabOntzealaeO sunt printSesa luiChiar si atunci cand ma insealaJtiu ca`i dOar O aventhura gOalaSi ca`n inima lui dOar eO sunt campiOanaa:Xxx!?"""t3 wb3skXx

"Intotdeauna vom ramane prietene, cat de departe am locui, prietenia noastra va ramane aproape, dar sa iti amintesti ca vom ramane prietene nedespartite."

De doru cu`i si de`al cu`i drag? Tu o sa mai sari din pat Sa m`a astepti in prag cand la usa ta eu bat ?"

Si cand te suna o arzi gen:"Ce pot sa mai fac stapane ? " Si maine tu inca speri sa va impacatzi.E ca un drog si nu numai tu te'ai intoxicat.

Lady, stai chill ! Ei vor ceva serios, le'ai dat tot ce le'a trebuit si i'ai intors pe dos.

15 ani, te plimbai pe role seara toti se uitau mirati la cum te dezbraca vara ca erai tot ce esti si acum doar ca putin mai mica, fara pic de experienta dar si fara pic de frica.

Toti sunteti in stare sa cuceriti o fata, foarte putini sunteti in stare sa o pastrati langa voi.

"Ce mi-a placut odata imi place intotdeauna, pentru ca optiunea mea este motivata.Fie ca urasc, fie ca iubesc stiu clar de ce..."

"Fi parsiva atunci cand crezi ca lumea te iubeste. Invata sa intorci spatele cand nu esti pretuita. Invata sa stii sa te faci respectata, chiar daca nu toata lumea te inghite.

Ca m'a intarit "fata mergi inainte , o sa ai parte si de fapte , numai de cuvinte !"

Majoritatea prietenilor sunt ca umbra. Nu apar decat atunci cand e soare

D`abia astept ziua`n care vei veni , plangand la mine spunandu`mi: Iarta-ma ! Iar Eu iti voi spune : Sa te ierte Ea. Tu pentru mine ai fost doar o Greseala Pa!

Las totul in urma si mai trag un fum , ma bucur ca stii, ca sunt fericita acum ! =p~

mi-aduc amintee` cat de mult ma iubea.Si`si zicea`:Fratee`. nu pot trai fara ea`.

ai ridicat din prima cu tupeu cortina ce acoperea teatrul viselor din sufletul meu. suntem actori noi doi, jucam un rol ciudat cu scene pe care nu le-am mai repetat

daca ti-e teama asculta-mi vocea ca te indruma si peste toate trecem impreuna. zambetul tau ca de copil nu se razbuna. ma face sa ma simt cea mai puternica cand te tin de mana !"

Si-ti vezi de treburi ca oricum viata merge-n suturi.Ai cazut.Te-ai ridicat.inveti noi moduri sa te scuturi.

Nu te mai uita,nu mai ai tu fraiere fata de ea. Cand era cu tine tacea,nu comenta. Uita.te acum, e cu totul alta.Pt. ca brunettele sunt speciale!

Tu nu sti ce inseamna arta de a invinge Sa fi fierbinte chiar daca afara ninge .

Ea te face sa-ti fie dor de clipa care inca nu a trecut.;x

Fa-ti timp sa-ti amintesti ca imbatranesti , trec anii. Fa-ti timp sa vezi ca intre prieteni nu au loc si banii

• prin zambetele tale am invatat sa zambesc si prin lacrimile tale am invatat sa iubesc.Acum cuvintele tac. Stiu ca ti-am cerut prea mult. cum asi putea sa uit prima atingere.primul sarut

Spune cat de mult pozele cu voi le priveai si cate servetele pe seara consumai ?

E toamna. Si frunzele acopera fiecare cuvant .Si ne imbraca de parca-s camasi ce-au fost apretate de vant

Priveste-o in ochi si observa ca nu minte, Invata sa o cunosti dupa ceea ce simte ?
Orice baiat care se respecta are langa el o bruneta smug"

Sunt frumoasa si isteata si toti ma invidiaza.Le transmit de la distanta ca cine nu ma place e o zdreantza.

mult prea fina,intre fete sunt regina.se opreste,te ameteste,iti zambeste,ma omoara,ma priveste,se lasa pe spate doar de la jumate,va intrece pe toate"

,mori dupa ea,are... are cu ce,are dintre toate fetele,are balans are stil are haz se misca bine pe toba si bass,ca-o balerina are miscari de felina,intre fete e regina.

fara Lycra si solar,asta e bronzul natural,Si special pentru tine,DA TU,cea care te uiti la mine ,Sunt mUlt MaI BuNA sI MUlT maI FrUmOaSa cA TINe

Am corpul de felina,privire si piele fina,ochii de vipera veninoasa,caracter de bruneta norocoasa

N-ai ce spune ,spun pe bune,mai bine pune ochii si holbeaza-te ca cu holbatul ramai,priveste cat mai poti"

StOoP! GaTa-GaTa,nu vreaU sa ma fUre altu, fura.ma tu ca-i maI bine love struck,ca si mie imi convine smug

Eu nu ascult destinul.lA vise nu cedez.nu`mI poate spune nimeni cE cale sA urmez!

"Dar n`are sens ... Si ies din cadrul tau sa-ti dovedesc ca traiesc intens. Am succes... :X"

Tu ma Asteptai sa vin . Cacii asa am promiss love struck… dar acum eu sunt .ce`a cu telefonul inkiss

Am tupeulaughingrolling on the floor Mam nascut In ciuda TA Stiu K nu ma Poty Suporta.Merg incet inspir TAL3NT.si STRIG TAREE! in gura MAare copia nu are valoarelaughing:X:X""

Vezi tu scumpo.o fi stat si cu tine.stiu.stiu si ca a arso cu altele.dar el are o fata.si pentru el.fetita lui e cea mai importanta!love struck

• Ce mi-a placut odata imi place intotdeauna, pentru ca optiunea mea este motivata. Fie ca urasc, fie ca iubesc stiu clar de ce...

• Fara sa vreau te iubesc , deschide ochii si uita`te bine , in curand o sa realizezi ca si tu pe mine .

• Sunt tipul`de fata care te vrea , dar de fapt nu are nevoie de tine .

Iubeste`ma sau uraste`ma. Mi`e indiferent. Oricum in ambele cazuri t`ai gandii profund la mine.

• Ia`ma de mana, spune`mi unde am gresit si am sa incerc sa ma schimb , promit !

Spune-i ca l-am uitat, spune-i ca nu ma mai gandesc la el, spune-i ca nu-l mai iubesc, dar ca ti-am spus toate astea printre lacrimi…

As putea sa iti zic ca imi este dor de tine dar de ce sa mint?

Chiar As plange pentru tine ...Dar imi curge rimelul`!

CEl are ieri nu te-a iubit nu te v-a iubii nici azi . Cel care te iubeste azi sigur o va face si maine !

Cine are un creier mic, o gură mare şi o parere de care nu ţine cont nimeni? TU!

• Ceea ce obtin usor nu are nici o valoare

• Esti cea mai misto foca intre baleen

Iubeam sa te ador , acum iubesc sa te omor!

Eu sunt una,tu esti nimic.

Holbeazate cat vrei,oricum esti mai jos.

De obicei am tot ce imi doresc,iar ceea ce nu-mi mai e folositor arunc.Tu nu mai esti aici,ceea ce inseamna ca erai inutil.

Am ganduri interzise, dar imi sunt permise nu mai sunt cum eram, acum zambesc, atunci plangeam`

Iubirea are preţ pentru cel ce o dă. Cel mai adesea ea nu înseamnă nimic pentru cel căruia îi este dată.

Adevarul n-are pret, de-aia n-am de-ales si-ti vand minciuni.

Banii nu fac fericirea….o cumpara gata facuta.

Cand viata iti intoarce spatele… Prinde-o de fund

Cel mai important nu este sa stii … mai important este sa ai telefonul celui care stie.

Crezi in dragoste la prima vedere sau e nevoie sa mai trec inca o data?

Daca as putea fi cineva….cu siguranta nu as fi tu.

Daca femeia ar fi buna, si Dumnezeu ar avea una.
Daca vrei sa scapi de foame – mananca sare… o sa-ti fie sete!

Daca n-ai avea picioare nu ai purta papuci? Dar daca nu ai… de ce porti sutien?

Daca o pasarica ti-a soptit ceva… atunci inseamna ca ai inebunit pentru ca pasarelele nu vorbesc.

De ce sa bei si sa conduci ….cand poti sa fumezi si sa zbori?

Dragostea eterna dureaza doar 1 zi… de Valentine’s Day…

Ti'am spus...Imi Rupi inima'ti rup capu! .

1. Depaseste orice limita facand imposibilul prea posibil.
2. Poate ca nu stiu sa fiu o prietena buna,dar cu siguranta stiu sa fiu o dusmanca perfecta.
3. Pasiunea nu spune niciodata « DESTUL ».
4. •Fiecare lucru are frumusetea lui,dar nu oricine il poate vedea.
5. Fata e un cadou care te alege.
6. Alergam dupa fericire pana departe, fie pe mare, fie pe uscat; dar fericirea e aici,aproape!
7. Nu inceta niciodata sa zambesti ,deoarece cineva s-ar putea indragosti de zambetul tau.
8. Pastrez in mintea mea clipele frumoase, si imi pare rau ca ele sunt singurele ramase`! :ჯ
9. Un singur trandafir poate tine locul unei gradini... si un singur pieten poate face cat intreaga lume.
10. Numai sunt cum eram,acum zambesc,atunci plageam!
11. De azi am un scop,sa pun fericirea mea pe primul loc
12. Invata sa traiesti simplu...Nu te complica.Viata nu va fi mereu de partea ta.
13. Daca vrei sa faci ceva pentru mine Fa un INFARt.
14. Roata vietii s-a schimbat…am iertat,dar nu am uitat.
15. Toti traim sub acelasi cer,darn u toti avem acelasi orizint.
16. E important sa ai curajul sa spui da…sa ai curajul sa spui nu…sa ai curajul sa fii tu.
17. Nepasatoare, ganditoare, mereu visatoare
18. Vremea in care nu iti pasa ce va urma. Ani in care dormi putin dar iubesti si razi din plin! \:d/
19. Poate viata nu are rost, dar ce frumos sa ii dai un sens.
20. Eu am facut pe desteapta, u pe indiferentul, nu am inceput niciunul cu

SHI imi pare rau de tot ce s-a intamplat sti bine.cel mai mult imi pare rau ca am pus suflet pentru tine!

Ce` dracu` vrei` ? Ce` nu` t`e claRr` ? Ai` crEzutt `că `stĂ` 0 `viatSsĂ` da` n`a tRecuTt` un` aNn `. ;-j

→ Nu ma schimb pT`. nimeni, e`h muLt prea greu. Nu renunts la nimic. IubeSc ce e aL meu [!] ←

0k`.tai`0, pleaca`, cara`te, dispari`, zb0ri`, sterge`0, calc`0, evap0ra`te, m0ri` , da`tsi f0c` fa`te scrum`, arzi `in` cul0ri`, ca-mi dai` fi0ri` ;x

Desi trebuia s`aleg.eu cred c`am ales corect.mi-am bagat pe**a`n vorbe . si totu` era perfect .Gresit sau negresit . Nu ma intorc . Promitt !

Chiar` daca` fac `muLte` pr0stii` . si` spun` muLte ` p0rcarii `sa `stii `. tot `ce` e` mai` bun` in` sufLetuL` meu` . Se` leaga` de` tine` ;x

Pe dracU` măă !` Acum s`a schimbatH` , şii ştiu` ca atSi vine sa spui : >> Tu` nu ai f0st asHea ncici0dath` < <

Fenteaza` obstacolele`, si-arde`o incet`.Ca graba strica orice efect`.

P0i` vezi` bhăă` ca` esti` pr0st `? Atat` de` pr0st` cum` n`ai mai` f0st` ;-j

● cαη∂ `νєι` ƒι` яαηιт` ιтι` να` ∂α` αяιρι` ѕα` zвθяι` ;] ... ƒαяα` ѕα` cєαяα` ηιмιc` ѕcнιмв` θ` να` ƒαcє` ∂є` ηєηυмαяαтє` θяι`! ;x ● .

• Îtι` α∂υcι` αмιηтє` ∂є` αcєℓ` мθмєηт` . θ` ρθνєѕтє` ѕιмρℓα`, ƒαяα` нαρρу-єη∂` ;-j •

• Sυηтєţι` тσţι` σ ` αρă ` şι`υη ρăмâηт` тяαşι` ℓα` ιη∂ιgσ ` ! ;-j •

Da` , stiu` cum` se` spune`. eram` doar` 2` c0pii`. si` destinu`l schimba` lacrimi`. zi` de` zi`! ;-j

Destine` schimbate` ciudat` intersectate`!;x

Imi` dai` visele`. imi` dai` dragostea`. imi `iei` mintile`. doar` Tu` te` j0ci` cu` inima`! >;pe

♥ Visam` cu` ochii` deschisi`, trăiam` fără` griji`, prinsi` de` vraja` c0pilariei`, nu` puteam` fi` tristi`.;x

Au` f0st` m0mente`n care` nu`mi mai` d0ream` nimic` ! Cazusem` si` simtseam` ca` nu` mai` pot` sa` ma` ridic`, da` pot` sa` trec` peste` toate` ! ;]

Uita` tot` ce`ai pierdut`, tot` ce`ai vrut`, tot` ce` n`ai avut` . uita` timpul` ce`a trecut`. 0rice` sfarsit`, e` un` nou inceput` ! ;x

Vreau` să` trec` lejer` peste` tot` şi` toate` şi` când` nu` mai` pot` . să` ridic` din` umeri` şi` să` zic`: Mai` mult` nu` se` p0ate` ! :]

Este` O prOblema` ca un` asasin fin` , Nu`i O dilema` suntem` Plini de` venin Stim` , fiecaRe se` paRe ca ` are`n dOtare , masti` OcaziOnale Gata` de puRtaRe , Oare` ?

Daca` ar` fi` t0tul` exact` asa` cum` iti` d0resti`,nu` ai` mai` avea` pentru` ce` sa` lupti`,sa` speri` si` sa` iubesti` ;x

Anything` that's w0rth` having`. is` sure` en0ugh` w0rth` fighting` f0r`. quit` is` 0ut` 0f` the` questi0n`. we` make` a` st0p`, g0tta` fight` s0me` m0re`. we` g0tta` fight` fight` fight` fight` fight` f0r` this` l0ve`. it`s w0rth` having`, it`s w0rth` fighting` f0r`. ;x

Stiu` ca` iti` vine` greu` da` uita` ce` a` f0st`;] .`ai sa` fim` sinceri` nu` a` avut` nici` un` r0st` ;-j

ѕι`αтυηcι cαη∂` є` ƒθαятє` вιηє`,є` cєνα` cє` ηυ`мι cθηνιηє`=d

Copilu` din` mine` se` tine` de` nebunii` intr`una , dar` nu`i pierd` urma` [-x . il` v0i` pastra` in` suflet` pentru` t0tdeauna` . тe` αccepтα` cυм` eѕтι` тυ`? ;;] . cιηe` тe`α ιerтαт` de` т0αтe`? ;-w . cιηe` peηтrυ` тιηe` p0αтe`...ѕα`ѕι pιαrdα` ѕυƒleтυ`? ;-? •

Aici`. Acum`. Din` nou`. Iar`. Pa`.

● Am` pr0pus` sa` fac` ce`mi place`, cum` imi` place`. sa` nu`mi fie` frica` sa` pierd`, sa` ma` bucur`, sa` rad`, sa-mi fie` bine` si` atat` ! ;x

● 0` sa` incerc` sa` fiu` ce` vreau` sa` fiu` . cat` de` bine`, cat` de` rau`, nu` stiu` . cat` de` tare` inca` d0are` nu` c0nteaza` . cat` de` riscant` nu` ma` intereseaza` ! ;-j

● Uneori` . pentru` ca` visele` sa` se` implineasca` este` suficient` sa` le` ai` ! ;x

● Esti` 0bosita` dar` inca` mai` auzi` ce` spune` lumea` . " Ce` e` cu` ea `? " . " Ce` incearca` sa` faca` ? " . " Nu` p0ate` . Nu` are` cum` " . " De` ce` face` asta` ? Nu` se` merita` ! " ;-j

Se` c0mp0rta` natural` si` c0pilareste` ;"> din asta` lumea` 0` iubeste`! ;x
Bwăiiiiiii câtee` proobleemee ;> ce bineee că în sfârşiit am trecut peste eleeee #;-s ! Ce perversă'i doamnaa măătaa ;> , heii ce caracter infect si ce copil dement =]] ;x!

• Să îţi đαi seαмα că αr ℓipsi cevα αtunci cânđ o să vezi că nu мαi sunt în preαjмα tα.Să te gânđeşti đoαr ℓα мine мereu şi ce αi în jur să îţi spună đoαr nuмeℓe мeu !

Fă` ce` trebuie`să` faci` şi` nu` mai` fii` naivă` ,din` inima` lui` nu` ai` plecat` , habar` nu` ai` că` eşti` captivă` .

Suntem` 0amenii` ce` nu` vor` sa` stie`. cum` sa` nu` mai` fie` c0pii`. si` care` se` bat` cu` viata` stii`. ca` visele`s vii` !

Cine` te` vede` ar` spune` ca` nu` ai` nici`un defect`,dar` cine` te cun0aste` stie` ca` ai` un` caracter` infect` ! ;-& . :]]

Am` decis` să` fac` ceva` inteligent`, să` uit` c0mplet` şi` să` trăiesc` pentru` m0ment` . ;x

Hai` bea` ceva`, aprinde`ti 0` tigara`, pune`ti 0` cafea` ! ;>

Simti` ca` facem` acelas` c0mpr0mis`. repetat` la` infinit` ca` un` ec0u` in` abis`. si` te` gandesti` ca` p0ate`,e` t0tul` doar` un` vis`. in` capul` tau` inchis`,desprins` de` c0ltul` tau` mic` de` paradis`.

Fă`;> ce` trebuie` să` faci`;;], stii`;> că` 0` să` ajungi` dinc0l0` de` n0ri`;;] . cineva`/:] ti-a dat`;> aripi`;* dar` te-a lăsat`;> să` înveti`;;] singura` să` zb0ri`!

Stiu că am greşit ;"> dar promit că nu mai fac ;*, Uneori. mă port prosteste ;"> ,de parcă as avea în mine un drac >:]. Dar tu nu stii să te superi pe mine >;d< ,desi e foarte usor să o faci :[ .Fiindcă sunt expertă în tâmpenii ;">, pot umple pe oricine de draci :]].

Strange`ma`n brate`>;d< si`;> simte`;;] , iubirea`;x e` 0`;> catifea`;"> . mereu` te` rasfata`;;] si` te` invata`;> sa` crezi`;;] in` ea`;x

0fff`, adultii` ăstia`;-< !

Vrei` ceva` :] ? . Mai` bine` lasa` ;-j ! . Nu` am` [-x ! . Nu `stiu`;-? ! . Nu` vreau` [-x ! . Nu`mi pasa`;* !

Hai` sa` fugim`;>, sa` evadam`;;] . hai` sa` ne` ascundem` de` adevar`:] . hai` sa` mintim` ca` e` perfect`;-j . hai` sa` fim` suflet`;;] . nu` un` 0biect`;;x !

Nu` p0ate` sa` fie` t0tul` din` matase` si` satin`[-x .d`asta` tot` ce`i frumos` dureaza`al` Dracu` de` putin` ! ;-j

Si`;> uite` asa` v0inta` se` stinge`:] . degeaba` speri` la` mai` bine`;-j, ca` ce`ti d0resti`;;] se` reflecta` in` ce` faci`;> si` ce` ai` langa` tine`;xx !

Si`;> timpul` trece`:], mintea` uita`:], inima` tine` minte`;] . fapte` sau` citate` uita-te` prin` cuvinte`:] . am` invatat`;> ca` daca` vreau` trebuie` sa` dau`;;] . si` daca` nu` mi` se` raspunde`/:] inap0i` trebuie` sa` iau`;-j !

Ma` inveti` cum` sa` plang`:[[ . ma` inveti` cum` sa` rad`:]] . ma` inveti` sa` ma` bucur` pentru` ceea` ce` sunt`;;] . si` sunt` a` ta`, doar` a` ta`;"> . din` vina` ta` ;x !

Visele` imi` aduc` lucruri` pe` care` le` ad0r`;-j !

Ma` c0bori` , ma` ridici` . ma` aprinzi` , ma` stingi` . asta` e` felul` Tau`;> . e` felul` Tau` de` a` fi`;* . dar` nu`mi pare` rau`[-x . esti` mereu` aici`;x!

E` deasupra` tutur0r`, vegheaza`;* . cand` restul` d0rm`, Ea` e` singura` treaza`;;] . stie` ca` are` ceva` in` plus`;"> . e `de` neajuns` fiindca`i mult` prea` sus`;x !

Diferita`, nu` p0ate` fi` c0mparata`[-x . nici` cu` t0ti` banii` din` lume` nu `p0ate` fi` cumparata`;] . greu` sa` ajungi` la` Ea`, firesc`;;] . sunt` multe` ca` Ea`, dar` nu` toate` stralucesc`;"> !

Sa` iti` dai` seama` ca` ar` lipsi` ceva`/:] . atunci` cand` 0` sa` vezi` ca` nu` mai` sunt` in` preajma` Ta`:] . sa` te` gandesti` doar` la` Mine` mereu`;;] . si` ce` ai` in` jur` sa-ti` spuna` doar` numele` Meu`;-j !

Iti` spun` si` tie` ce` mereu` imi` spun` si` mie`;> . Nu` e` t0cmai` t0tul` Perfect`,dar` 0` sa` fie`;x !

Hai` arata` ca` p0ti`;">, lasa-i masca` pe` t0ti` ;> !

Poate` ti-ai d0rit` 0` v0rba` buna`;-j . p0ate` nu` a` f0st` ac0l0` sa` ti`0 spuna`;|!

I` feel` like` the` sand` is` bl0wing` away`. int0` the` st0rm`. I`m inside` this` dream`. that` feels` just` like`. a desert` rain` :] !

Prefer` sa` ma` descurc` cu` ce` am`;;] , prefer` sa` nu` tac`[-x , prefer` sa` nu` las` ;], prefer` sa` sper` in` c0ntinuare`;-j , prefer` sa` cred` ca` dupa` n0ri` urmeaza` s0are`;x !

False` sentimente` ;-j !

Hai` sun`0 Tu`;;] , spune`i ca` ti`e g0l` sufletul` ;-< . ca` atunci` cand` a` plecat` a` luat` cu` Ea` t0tul`.

Sa` mai` numaram` si` amintiri` de` vis`;x, nu` doar` defecte` ;-j !

Hey` tu`;;] . Frum0asa` din` padurea` ad0rmita`;> . Nu` ad0rmi` tu` definitiv` sa` mai` scapam` de` 0` vita` ;;] ! =]]

Ce` ai` face` in` n0ua` ta` viata`;-? . ai` alege` 0are` aceeasi` cale`/:] . sau` una` n0ua`, fara` experiente` amare` ;;] !

Pacat` :] , sc0ala` nu` l-a invatat` [-x . cum` e` viata` in` jungla` de` asfalt` ;-j

El`;x a` f0st` primul` cu` aripile` rupte`;- . iar , Ea`;x fara` El`;x nu` putea` sa` lupte`:[

Cand` t0tul` parea` sa` prinda` iar` r0st`;> . 0` flacara` stinsa` te` trage` in` j0s`;-j !

Sunt` gata` sa` te` ascult`;;] . apeleaza` 0ricand`,dar` daca` vrei` sa` te` int0rci` eu` o` sa` plec` razand` ;-j !

Apar` interesele` si` nu` îmi` pasa` pe` cine` calc` în` pici0are` [-x , atâta` timp` cât` pe` mine` nu` ma` afecteaza` si` nu` ma` mai` d0are` ;-j !

si-as vrea` s`0 vad` pe`aia mica` cum` zâmbeste`;xx !

Vezi`;-? . lumea` e` a` mea`;"> , nu c0nteaza`[-x cati` 0` vor`;-j !

In` fiecare` zi` alta` p0za` ;;] , in` fiecare` zi` alt` zambet` , in` fiecare` zi` alta` privire`;> , dar` int0deauna` acelasi` c0pil` ! ;o3

Chiar` daca` ne` mai` certam` e` ceva` n0rmal`x_x ,dar` nu`i firesc` sa` te` superi` din` ceva` banal`[-x . ;x !

Si`;> . El`;x mereu` 0 s`0 iubeasca` chiar` daca` Ea`;xx atunci` i`a gresit` ;-"

Lasa-i pe` ei` sa` creada` ce` vor`;-j !

Era` în` z0ri` când` în` braţe` ti-am sărit` zâmbind`;xx !

Nu` p0ti`, iei` f0c`, de` tot`, Nu` pot` sa `ma` abţin`, del0c` Nu` s 0rb,` tu `esti` bună` de `tot` =pe~ !

Si` tot` ce` mai` p0ti` face`;;] este`;> . s`0 privesti` !

Lumea se sfarseste . Uita`te in jur . Nu mai exista dragOste. Ci dOar bestii in calduri ;x •
Senzatia e unica`:X` Doza de risc e mica`:X` Viciul meu implica doar placere`:X`Si dependenta psihică
Pe viitOr învaţă, nu dOar tu eşti impOrtant în viaţă. Câteva vOrbe sunt de căcat, niciO minciună nu te face mai bărbat
Momentele sunt clare si fumul de tigara si sticlele de alcool nu sunt o scapare...lasa` gandurile sinucigase ce le ai si hai sa gasim o solutie`...de ce mai stai?
N-are sens sa-ti fie frica.Nu dureaza mai mult de o clipa.Si-o sa treaca asa cum trec toate.O sa vina alta zi dupa noapte
Să nu`ti treacă prin gând că mă poti avea la degetu` mic . :*Să moară măta de nu stiu prea bine să profit ! ^^
Zambeste mereu chiar daca ti-e greu! Chiar daca te doare, zambeste si fi tare!
)"Fii falsă . Trişează des . Să fii sigură că vei câştiga un joc pervers . Lumea joacă doar p interes
Ca doi copii`Ei se mai certau` . Si ca doi copiii` tot ei se impacau` :X.
Aud cum plangi cum tipi cum spargi cum cazi te ridici te lovesti te ranesti te gandesti.te vad .innebunesti
BaIeTzIlor Le PlAc BlOnDeLe.DaR IuBeSk BrUnEtElE
Am ramas aceeasi eu si spun Sunt capabila de orce acum Am un avantaj in fata voastra Concurati cu mine nu imi pasa!

Hai nu pune botu`, esti copil? Daca ti-am zis c`o sa vin, o sa vin. ;;

Ma amuza baieteii care se vaita ca au suferit din dragoste ,Si ca nenorocita dracului ce a îndraznit sa le faca.V-a ranit orgoliul, baaah, nu sentimentele!"""

Ma amuza baieteii care se vaita ca au suferit din dragoste ,Si ca nenorocita dracului ce a îndraznit sa le faca.V-a ranit orgoliul, baaah, nu sentimentele!

"Si nu-mi spune "soro" daca nu esti fica lu`mama.Sunt putini cei care ma cunosc.ma stiu o gramada.Unii stiu de ce-s in stare,restul nu vor sa creada!""

as ierta-o dar poate gresesc as suna-o dar nu indraznesc ...vorbele spuse la cearta m-au ranit ink odata

""Am sa trec si peste asta Ce va fi, va fi Am sa strig iar 'Asta-i viata' E si maine o zi

Sentimentele au cazut acum peste trupul meu:X.Mai ales cand am simtit din plin sarutul tau :*. In brate sa te strang

Te Iubea Fraiere ! Chiar Te’a Iubit Candva ;x Priveste’o Dar Stai Departe , Acum Nu Te Mai Vrea !E Mult Prea Tarziu Pentru Regrete ,TOt Ce’si dOreste e Sa pOata Sa Te Uite

Chiar daca uneori greseste Si nu crede in Tine.Ea te iubeste Prostule! si Tine la Tine!

"Fa`ma nebuna.spune`mi ca visez prea mult.dar nu`mi spune ca n.am pentru ce sa lupt

Traiesc intr-o lume de vis . unde totul e permis!:-x

Instantaneu' prin portofel poza mea ai cautat'o . Dar ai uitat ca din lipsa de spatiu candva ai aruncat'o.

.Realitatea` e mult prea dura atunci cand dai de greu ! Visele` se spulbura aproape instantaneu`! happy

Spune`i -STOP- cand te streseaza . Explica`i ca exagereaza . nu`ntzelege? abereaza? Spune`i -PA- si se calmeaza

PahareLe sus shamPania sa Curgha :X RespecT penTru FeteLe Care Iau FaquT Pe Fraieri Sa PlanGa

Spui K`i pushToaik si nu`tSi plaje aJa .dar Aja cum e ea. ti-a furat inima?;>

ImpReSii dE daMA cNd loMEA ma AclAma . Tu vRei Un fiLm ERoTIKk.hee hee Dar o Sa IaSa o DRaMA!happy

diamantul? nu defineste STRALUCIREA! si chiar nu am nevoie de un Rolex ca sa stiu cat e ceasul.sa nu uitam ca exista oameni atat de saraci incat nu au nimic altceva decat bani...

Si o sa fie bine` chiar daca mai avem probleme` . iti`spun stai linistit`. ` . ca multe vin si trec chiar`daca raman`semne`. orice`semn se vindeca`dupa o vreme`. ! [love struck]

•Sunt lucruri pe care ar trebui sa le invete fiecare persoana: `Sa iubesti. `Sa razi. `Sa razi din nou. `Sa asculti sh sa inveti. `Sa spui "te rog" si "multumesc". `Sa ai opinii. `Sa le respecti pe ale celorlalti. `Sa fii sincer. `Sa fii prieten. `Sa fii tu insuti.•

Itsi place chiar daca` nu`tsi gasesti unele cuvinte . Itsi place cum iti spun asa, s` fi cuminte!

nu voi mai privi in trecut indiferent de cat ma doare.de acum in colo ii calc pe toti in picioare,in fata mea nu vor mai avea valoare,decat cateva persoane.

Daca nu esti tu .ti-am spus mereu , va fi ALTU`! Inainte sa fi tu . ghici ce ? A fost ALTU` !

revino-ti in fire!E-o linie extrem de subtire intre indiferenta si nesimtire

PoTSi doaR Sa zambestifrumoS Si`i intorci minTSile pe doS.acum Se procedeaZa mai perverS.zambestielegant ca o Barbie Si estipe intereS.

Si decat sa ma gandesc la ce a fost si la cat am de regretat mai bine ma gandesc la viitor si la ce am de castigat.

Vreau ceva doar pentru mine, ca stiu cum sa-mi mearga bine, daca ma intreb de tine...du-te tare cat te tine!

Imi place sa cred ca nu am pierdut nimic, si daca totusi am pierdut ceva, inseamna ca nu-mi trebuia

Nu mai iert minciuni, nu mai cred in cuvinte si privesc doar inainte.

Ma vrei inapoi? Eu nu, iti spun doar atat. Nu miza pe faptul ca odata m-ai facut sa plang. Am mai crescut

Am ales sa traiesc discret in fata ta.Nu ai nevoie sa stii ce se intampla cu viata mea.

Poate ca m`am schimbat.Poate m`am saturat.Poate nu vreau sa aud.Poate ca imi e de ajuns.Poate ce a fost s`a dus.

Atunci cand vei vrea sa o incanti cu vorbe frumoase,sa-ti aduci aminte ca ea nu mai crede in povesti.

Spui punct`. Dar Nu se termina Niciodata`! Pentru ca Te atrage ca nici O alta fata`!

Si când te vad întâmplator imi aduc aminte de tot ce a fost ,dar uitându-ma înapoi îmi zic: "Chiar n-are niciun rost !

Degeaba te holbezi la mine ca nu-mi pasa de tine.

mi-aduc amintee` cat de mult ma iubea...Si`si zicea`.:Fratee`. nu pot trai fara ea`.

El n-a uitat-o caci nu poate,dar e in zadar orice acum,el o viseaza-n orice noapte.

Mereu vei cauta la ea.Tot ce adorai la mine cândva.

Si intr-o zi vei cauta privirea mea in fiecare "ea" din viata ta.

Din dorinta de a fi destul de buna pentru tine,am devenit mult prea buna pentru tine.

Mereu imi ceri sa am rabdare.Stii ce scumpule? Ramai cu fanele tale!

Si UnEoRi vReAU sA Te uiT ...DoAR Ca aTuNcI cAnD mA UiT La tInE ...InCeP sA UiT pE LoC fApTuL Ca TrEbUiE sA uIt dE tINe.

Degeaba imi spui ca ma iubesti cand tu nu imi dovedesti.Asa ca mai bine taci din gura si gaseste alta minciuna.

Te va privi de sus.caci pentru ea esti DUS,de-acum o vei visa. Dar nu o vei avea.

Ai pierdut ce avea'i mai de pret , ai pierdut iubirea mea si odata ca ea si increderea! .Oricum se intoarcee roata baiatu meu ai sa suferi cum am suferit si eu.

Iti amintesti?-iti placea sa ma vezi razand.Eu tot cu zambetu`am ramas tu tot cu mine`n gand.

Crezi ca ma faci geloasa?Nea`h nu imi pasa, ramai cu nasoala ta.Te pupa amica ta`.

O sa iti aduci aminte de 1000 de ori ca ai avut odata o papusa.

Sper ca este ceea ce cauti

Vreau sa stii ca mi se rupe de ce faci, de ce zici de ce vrei, ma-ntelegi, sau macar incerci sa-ntelegi, ca mi se rupe de ce spui, ce faci in orice fel, spune-mi daca ma-ntelegi, sa ti-o spun altfel!

Nu mai te gandi la el ,ca -ti pierzi timpul! Orice usa inchisa inseamna Va veni o zi in care imi vei spune: acum sunt pentru tine, nu pentru alta… iar eu cu lacrimi in ochi iti voi raspunde: ai fost pentru mine, acum fii pentru alta…

Stii ca nu poti sa pacalesti pe nimeni, dar in fine. sunt ca si Smiley, oficial imi merge bine .

O fata buna poate sa devina repede rea asa ca date`n sange si nu te mai baga atat in viata mea >:p

Nenorocita la propriu,nebuna la figurat, irascibila cateodata, ironica de placere, ipocrita de la mama natura, perversa de cand ma stiu.

Zambeste iar si priveste putin . Orice pahar jumate gol mereu e si jumate plin

Spune`i -STOP- cand te streseaza . Explica`i ca exagereaza . nu`ntzelege? abereaza? Spune`i -PA- si se calmeaza

Dar stii ca ea poate s`aduca o schimbare:X pe drumu vietzii tale:X sa`tzi mai spele inima:X Ea.Nu`i ca restul.Ea`i Pur si simpLu Ea:X

Vorbeste mult , e stresanta , e zbuciumata , râde întruna si fara motiv,dar prin felul ei de a fi te face s.o adori ...

C ' te uiti mah asa ? Obisnuiestte-te ca d aCum nu mai sntt` a Ta !

XHTML: Poti folosi aceste etichete:

Ploua...

Da` stiu c`au fost prea multe ploi

Si ne-am promis ca daca unu` cade, cadem amandoi

Pre multe ploi, chiar n`am vrut sa mangai alt chip

Da` cu amintirea ta`n piept, nu pot fi fericit. .

Hai zambeste, vreau sa te vad fericit Vreau sa stiu ca esti constient Dc nu ai ascultat tu? acum nu? mai pot face nimic pentru tine iar prieteni tai unde sunt acum?

stiu ca este greu sa mai rekpeti increderea in cineva dupa ce ai fost ferit probabil dar ai multe sperante de a fii iubit ca adevarat intr-o zi

Spui cuvinte fara rost

Si nu le inteleg

Spui doar vorbe fara sens

Si nu stiu ce sa cred

In iubire nu sunt legi

E mai simplu decat crezi

Te prefaci ca nu intelegi

Si te faci ca nu ma vezi

sa stii nu mai imi pasa ca pleci astazi d acasaa ai mai plect d atatea ori sh t.ai intors din zori in zori.

. de astazi tine minte . nu mai sunt cuminte . tu mi.ai intors viata pe dos

Nu UiTa Ca Tu SaRuTzI GuRa MeA Nu GURa LuMiI~ [

Cand o vei imbratisa te va durea. Pentru ca in ochii ei se va reflecta doar imaginea mea., stai linistit nu ma ranesti... Chiar ma amuza sa realizez cat de putin GANDESTI !

E un fel de antrenamet Mi se apare evident Nu te grabi (ahh)... Misca-te incet [ ]

cat esti de iubit

OaMenIi Se DiStiNG Prin ceEA Ce aRaTa Si se deoSebesc PRin CeEA cE AskUnD

o privire nu este decat o ratacire venita pe moment, neinspirat, si zugravita-n minte ca sa doara intentionat

Cand zambesti imediat ma pierd de tot...dar nu-i nimic,lasaa...ma doare'n kothh.

Nu e nevoie sa ma placa toata lumea. la fel cum nici eu nu plac pe toata lumea !

Un zâmbet nu costä nimic , dar ofera multe.

E atat d dulce cand o strangi la piept E asa frumoasa cand tu ii zambesti Atat de fericita cand ii spui ca o iubesti

Da, iubitu'. stii bine ca eu iti pot indeplini toate dorintele.

Apoi a venit ea si te'a iubit cu ochii ei frumosi de fata rea...

Cand sunt buna...sunt prea buna!Cand sunt scorpie sunt PERFECTA!

Vreau imperfectiunea.Vr sa t incrunti cand nu te bag in seama.Vr sa t superi, s ma certi si s ma ierti. Vr s spun prostii si s ma saruti zambind.

invizibil dar nu´i pierd urma .Pe el il pastrez intotdeauna . [

se comporta natural si copilareste d asta`lumea o iubeste

Sunt confuza.Nu mai stiu cum e bine.Nu mai vreau sa stiu cum e bine.Nu vreau sa inteleg de ce e bine.Cand a fost bine de fapt?

Cine te'a facut sa visezi cand nici macar nu dormeai? Vroiam sa zic ca EU.in caz ca nu stiai

A inceput sa zambeasca mai des. Iar ei intorc capul plini de interes. Ce a fost sau nu in trecut. Acum ea a uitat de mult...

Ti'ai placut viata...Ti'ai facut viata.da ai pierdut persoana care te iubea si tragea cu tine...in schimb ai castigat multe tarfe

Te'ai intrebat vreodata cate ai putea sa pierzi.Daca ma dai la o parte si nu ai sa ma mai vezi ?

am treqt prin viata ta , uita`ma de vei putea !

Este o brusca bucurie inexplicabila si o durere de nesuportat:-J . Nebunia Ps m'a prins iar )

Intr`o lume mica si murdara asa cum o stii!

Esti riscul pe care mi'l asum [ ].

M-am schimbat si pot visa acum...Nu mai vreau sa cer...Voi obtzine oricum.;x

Mi`e dor de tine uneori...iar dorul asta de uneori se intinde pe zile intregi...

N-a trebuit nici macar sa te caut.Pur si simplu te-am gasit A fost asa de simplu inkt pare complicat ca mi-a iesit.

In mine se mai vorbeste si azi despre tine.[

Ma sufoc. Deschid larg ferestrele. Aerul de afara da buzna in camera si’mi mangaie fruntea, dar nu izbuteste sa’mi racoreasca sufletul incendiat

Zambetul meu ca de copil [nu] se razbuna .

Inima demult iti apartine tie, tu ai transformat drama noastra-n comedie.

bucurie tristete minciuna adevar un strigat un murmur o taina si atat

I`as spune lucruri si secrete pe care nimeni nu le-ar mai stii.

Iubeshte iubirea ce o ai zi de zi.

Cateodata.unele lucruri mai bine raman nespuse. doar te iubesc :X

Pastrez clipele in care ma faci sa zambesc...Si zambesc pentru ca sunt cu tine.

Telefonul vibreaza.un mesaj de la el ` Un mesaj de "noapte buna pui,sa fii cumintsel"

Ai grija de zambetul meu ...

Urasc atunci cand trebuie sa te las sa pleci ...

Eu mereu am ceva de comentat si el stie cel mai bine ))))

Vino sa ne aruncam in capcana cu vise

.Terapie Ku Balonashe:X

Zâmbetul este fericirea care se afla chiar sub nasul tau.:X::X

Nu incerca sa-i minti ca EA e doar o oarecare, Ca ei stiu ca amintirea ei inca te doare !

cand nu stie ce simte.greseshte.si minte.da`i dragostea ta! atunci are cea mai mare nevoie de ea

. ai privit`o in ochi ultima oara .te ruga sa nu o uiti.

Stiu sa zambesc timid sa vrei sa ma mai vezi o data :X

Am crezut in ochi sinceri si,da,m`am ars.Am vazut in oameni ce nu vroiam sa vad vreodataIubirea si ura cum lovesc ambele deodata!

Imi mai zboara pe la urechi un "Buna. Stii, ne'ar sta bine impreuna". Dar eu ma pierd din ce in ce mai mult prin lumea asta nebuna.

Eram in stare. intr-n zambet sa gasesc raspuns la orice intrebare .

^_^In intuneric tu esti lumina care imi da viata… singura mea sperantza… sg’ul meu motiv care ma mai tine la suprafata…^_^ :X

O `PrIeTeNa` este cea care te cunoaste asa cum esti.intelege ce ai fost...accepta ce ai devenit...si te ajuta sa cresti in continuare ! ¦ Te iubesc

locuiesc pe tarâmul inghetzat.tarâmul copiilor fericiti si idioti.

Intrebandu-te mereu de ce esti singur si suferi

Intrebandu-te mereu de ce esti singur si suferi

Desi uneori te simti sufocat de griji

Si solitar in universul tau n-ai cum sa le strigi,

Nu uita ! Pentru tine sunt aici

Toti prietenii tai la greu uniti si puternici

Pregatiti sa-ti sara-n ajutor de fiecare data

Cand iti spui dezamagit "N-am pe umarul cui sa plang!"

Important e sa-i gasesti,

S-ar putea sa ii privesti

Tine minte ca printre ei ne aflam si noi

Probleme voastre sau ale noastre se vor imparti la doi