Eu nu sunt chiar artistic, dar omenirea imi spune geniu.Cand termin de adunat fiarele, parchez caruta, dau calului sa manance, mangai manzul ca sa-l imblanzesc si am grija de piranda(cel mai frumos moment al zilei! daca ai stii cu ce pofta o bat). Apoi, merg la intrunirea inteleptilor organizata zilnic de bulibasa si imi spun opinia in legatura cu acest sat si cu discriminatorii de tigani.Aceasta,ar trebui sa fie tara tiganilor.Noi e stapani aici
Nu e exact ceea ce caut, astept si alte opinii, dar e bine de stiut si ceea ce ai scris tu
Dimineata,dupa ce ma trezesc, imi fac un dus, ma spal pe dinti.imi pun castile pe cap(N-as putea realiza nimic daca n-as asculta muzica) si merg la munca.stau 30 de minute o ora sau doua cel mult sa vad in ce stadiu au ajuns muncitorii, iar dupa merg la sala.De obicei, merg pe jos. Ajung prea repede cu masina si imi place sa ma gandesc la fel si fel de lucruri, adica, sa fiu in lumea mea.E cam lung drumul, dar imi place. Ajung la sala, partea cea mai interesanta a zilei.(mai putin ziua in care trebuie sa fac umeri).Imi termin antrenamentul(de obicei dureaza 80 de minute cand fac sala si doua ore cand fac antrenamentul meu).Imi place cand se mai uita fetele pe sub ochi.De obicei, mai pierd doua trei ore timpul pe acolo si vorbesc cu aia. dupa ce imi termin antrenamentul, bineinteles.Partea cea mai naspa sunt proteinele, au un gust de imi vine sa vars.Se face 12-1, merg prin AFI sa imi mai iau ceva de imbracat, dar ocolesc kfc si mc donal, pentru ca am un regim foarte strict, acum, in perioada de definire.De obicei, merg singur.Ma relaxez mai tare, gandindu-ma.
Pe la 3-4 ajung acasa si citesc pana la 7.Acum citesc o carte de nuvele scrisa de Edgar Allan Poe.
De la 7 pana la 10, ori invat la engleza, ori ma joc Skyrim, recent m-am apucat, ori stau pe TPU, iar de la 10 la 12 ascult muzica, sau ma culc, depinde.
Eu sunt artista :3
Sunt o persoana mai misterioasa si profunda..si cu un simtul umorului dezvoltat
Si artisti nu sunt buni la matematica...suntem persoane mai creative
Si artistilor le place foarte mult muzica cu sunete diverse..cum ar fi Rock :3
anonim_4396 întreabă: