| artistu55 a întrebat:

Vreau si eu sa va intreb daca ati dori ca manualele din scoli sa fie inlocuite cu tablete? Eu sincer nu vreau deoarece mie chiar imi place sa scriu si sa rasfoiesc carti.Mi se pare o porcarie! Voua cum vi se pare?

5 răspunsuri:
| Labyrinth a răspuns:

Mi-e indiferent. Ar circula mai bine şi mai repede informaţia cu tabletele. Eu de exemplu am un dicţionar foarte mare, un dicţionar englez, şi până găsesc cuvântul mă enervez. L-am băgat pe pc şi acum mi-e mult mai uşor. Ştiu că dicţionarul nu e ca manualul, dar era doar un fact. Un lucru rău ar fi însă că nu s-ar mai învăţa aşa bine, mă gândesc. Manualul e manual totuşi, dacă ăstora le este lene până şi să răsfoiască nişte pagini nu e de bine. Un plus cu tableta ar fi că ghiozdanele / genţile n-ar mai avea enşpe mii de kilograme, pe o tabletă să fie toate informaţiile. Habar n-am. Oricum asta o discutăm la nivel mondial, că în România mai trebuie să treacă 20 de ani ca să se închidă uşile la baia şcolii.

Răspuns utilizator avertizat
| xDxDxDxDxD a răspuns:

Da mi-as dori deoarece ar fi mai distractiv tongue

| Anonima264 a răspuns:

Buna!
Cred ca nu ar fi deloc o idee rea, desi nu cred ca se va intampla asa ceva.Docamdata ma multumesc cu manuale.
O seara buna!

| Woodenpints91 a răspuns:

Deja au apărut e-book-urile, dar sunt prea scumpe să le dea pe mâna unor bastarzi, care dacă ar face cu ele ce fac cu cărţile s-ar strica din prima zi.