Niste cornite din alea rosii ascutite cu beculete :X:X:X, o coada :X, o furca, niste colanti negri, o fusta rosie din plasa de tantari cu muuulta plasa de tantari daca nu gasesti eventual ei din aia verde si o vopsesti cu sprei rosu apoi o pui pe un elastic si gata fusta, un tricou rosuu sau rosu cu negru, un ruj rossu, si niste bocanci negri, la ochi sa te faci cu negruu, putin mai ciufulita si gata :X:X:X esti cea mai frumoasa dracusoara
Pai, ar trebui sa-ti iei niste manusi lungi negre, coada din ata neagra impletita si o poti coase dupa de pantaloni, cornitele le mai gasesti pe la magazine;
Hmm... poti sa iei niste carton. il desenezi cu rosu, il faci sa semene cu niste coarne, dupa iei o cordeluta(sau tot carton) si. incerci sa lipesti "coarnele" Poti sa te pictezi pe fata cu tot felul de chestii. de exemplu, eu anul trecut am luat acuarele rosii, si m-am stropit cu ele pe fata (parea sa fie sange) , poti sa iti faci cu rosu sange pe la gura. sa te dai cu ruj foarte rosu. Poti sa iti ciufulesti parul cum vrei tu. si daca ai niste haine negre care nu iti mai trebuie sau orice. poti sa te stropesti si pe ele cu acuarele sau sa le pictezi cu ceva Ideea e sa fi cat mai urata Sper ca am fost de folos
Emilia19 întreabă: