anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna tutror!
Am o intrebare adresata tuturor. De ce pun intrebari (membrii) iar dupa ce sunt lamuriti iti dau funda si sterg intrebarea?

Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

Sunt destui utilizatori cărora au fost șterse și peste o mie, două...

Întrebarea de care vorbești cel mai probabil a fost ștearsă de către administratori. Utilizatorii obișnuiți nu au această putere.

9 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Cei care îşi anonimizează întrebările, după ce şi-au satisfăcut curiozitatea, o fac probabil pentru că sunt uşor jenaţi de întrebări sau preferă să fie mai discreţi (să nu ştie lumea ce întrebări au postat în trecut, ca să nu-i poată cataloga).

| IMC90 a răspuns (pentru NOname):

-editat-

| NOname a răspuns (pentru IMC90):

Da, dar acest lucru este valabil doar în primele 24 de ore, iar ceilalţi (în special cei jigniţi), fiind conştienţi că răspunsul în scurt timp poate fi raportat şi nu vor mai avea dovezi, pot foarte uşor să facă un print screen.
Însă da, e şi asta o variantă.

| IMC90 a răspuns (pentru NOname):

Ma gandesc si eu ca suspendarea nu poate veni numai in urma unui print-screen. Acesta poate fi modificat cu usurintawinking

| NOname a răspuns (pentru IMC90):

Ba, poate. Există antecedente.

| Deleb a răspuns (pentru NOname):

Vroiam sa stiu asta fiindca mie mereu imi scad din fudite, dar nu imi dau seama exact la ce intrebare. Dar noroc, am vazut ca lipsea 1, dar nici intrebarea nu mai era.

| NOname a răspuns (pentru Deleb):

Sunt destui utilizatori cărora au fost șterse și peste o mie, două...

Întrebarea de care vorbești cel mai probabil a fost ștearsă de către administratori. Utilizatorii obișnuiți nu au această putere.

greece12
| greece12 a răspuns:

Intrebarile pot fi sterse numai de catre admini.
Membrii comunitatii,pot doar sa le anonimizeze si, atunci, nu dispar de pe site.

| Deleb a răspuns:

Multumesc de ajutor tuturor!

| pcris a răspuns:

Mi s-a intamplat si mie dar cred ca nu sunt sterse de ei ci de administratorul siteului.