Lipsa de educatie in general si lipsa de educatie sexuala in particular duce la regres. Parearea mea: se face asta intentionat pentru ca vulgul sa poata fi condus mai usor.
Fiecare cu sursele sale de fericire. Nu trebuie să te forţezi să încapi în pielea altcuiva, dar nici să-i judeci, pentru că s-a întâmplat să nu fie ca tine. Părerea mea.
Cel putin mie nu mi se pare ok. Adica, eu sunt un copil, in ghilimele, desigur, cresc, apoi in sfarsit ma angajez, si apoi vreau sa strang si eu ceva bani ca sa ma pot bucura de viata, dar cum sa te bucuri, cand ai o ditamai responsabilitate pe umeri? Plus ca trebuie uhn anumit 'grad' de intelepciune, care vine cu varsta, sper - pentru a educa copii. Nu e de ajuns doar sa fie nascuti, trebuie si educati intr-un mediu adecvat.
Eu, cel putin, as vrea sa ma bucur de viata din plin, sa reusesc, dupa ce termina cu toata studiile astea si imi gasesc un job, la un moment dat, sa iau o pauza mare, ca sa ma pot si eu relaxa cum se cuvine. Ca la scoala e numai stres, mereu. La munca, poate si mai rau, iar mult-asteptata pauza?
RAY întreabă: