| DeniiMeow a întrebat:

am mare nevoie de ajutarul vostruhappy maine este ziua unei prietene, are 12 ani si habar n-am ce sa-i fac cadou.ma gandeam la niste cercei de argin(sau aur) dau nu stiu.thinking ni se pare cam putin voi ce ziceti? va rog muult ajutati-ma pentru cele mai frumos raspunsuri dau funditaaa plzzz:X:X:X:

4 răspunsuri:
| Daiana90 a răspuns:

Stii la fete cel mai mult le plac hainele(nu stiu daca e si cazul ei dar mie si colegelor mele asta ne palceau de mici si ne plac si acum). O bluza asa mai tinereasca, mai vesela in culori deschise, poti lua o bratara frumoasa de argint sau de exemplu am mai primit lantisor cu zodia mea de argint, de la altcineva am primit un lantisor de aur cu initiala numelui meu...thinking ...eu optez fie pentru bluza:X:X:X fie pentru lantisor sau bratara big grin sau daca tu consideri ca nu e destul i-ale pe amandoua:p sper ca te-am ajutat:*:*:*:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca o cutie cu bomboane de ciocolata si un buchet de flori e mai decent. Daca ii faci cadouri prea scumpe poate crede ca vrei sa demonstrezi ca ai bani.

| DeniiMeow explică:

Buna, va multumesc tuturor pentru raspunsuri la aceasta intrebare si ar vrea sa va spun ca i-am cumparat prietenei mele unsite cercei suuperbi de argin si o bretara sper sa-i placa voi ce ziceti?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bah i ai mai bine un colier de aur ca si eu am 12 ani