| Lyiia_3516 a întrebat:

Buna tuturor.Am nevoie de niste sfaturi sa spun asa.Am 12 ani(fac 13 anul acesta)si inca nu am avut niciun "gagiu". Multe prietene au avut deja si inca au.Eu nu stiu ce sa fac pentru ca imi cam place de 2 baieti din clasa care deja au prietene.Chiar nu stiu ce sa fac.Va rog ajutati-ma. fundita...

Răspuns Câştigător
| Firefly a răspuns:

Asta e spirit de turma: "toata lumea are". Si daca toata lumea are? Trebuie sa ai si tu? Dare to be different! Va fi si vremea ta.In plus 12 ani e o varsta mult prea mica sa ai un prieten.Sunt curioasa ce fac prietenele tale cu iubitii lor? Merg in parc si se joaca cu masinutele si papusele?
Hai sa fim seriosi! Eu zic sa mai astepti. O sa regreti mai tarziu ca nu ti-ai trait mai mult copilaria. Dar na, daca tu chiar iti doresti, incearca sa vorbesti mai mult cu acei baieti. Dar, nu se merita!

2 răspunsuri:
| UnknownHuman a răspuns:

De obicei te indragostesti atunci cand te astepti cel mai putin.winking
Daca tu cauti un iubit si nu gasesti pentru o perioada lunga, o sa iti doresti unul atat de mult incat ai putea sa-ti alegi un iubit ca sa nu mai ai motiv sa iti cauti unul. Daca acel baiat pe care il placi are deja o prietena, incearca sa renunti la sentimentele acelea pentru el ( pune-te in situatie iubitei lui... tie nu ti-ar placea sa ai un iubit si altor fete sa le placa de el ).
Incearca sa faci in asa fel incat sa-ti dezvolti anumite lucruri pentru a face un baiat sa te placa. Incearca sa inveti mai bine, sa te faci mai frumoasa si sa fii tu insati ( daca incerci sa fii altcineva pentru ca vrei ca un baiat sa te placa, relatia nu o sa ajunga prea departe pentru ca nu o sa poti sa te prefaci prea mult timp si o sa se desparta de tine).
Poate ca nu esti pregatita sa ai o relatie... Trebuie sa recunosti totusi, la varsta asta se petrec destule schimbari si poate ca te indragostesti de cineva doar pentru ca prietenele tale au spus ca ele au deja prieten si tu nu. Probabil ca te intrebi "de ce ele au un prieten si eu nu, ce au ele si eu nu am?"
Incearca sa te indragostesti de un baiat cu care poti avea o relatie permanenta, nu sa te desparti de el peste un timp. Stiu ca o sa-ti fie greu sa renunti la sentimentele legate de un baiat, dar incearca sa te gandesti ( de cat cateva ori ) daca acea relatie va avea un viitor sau nu.

| alabala_4392 a răspuns:

Cand aveam 12 ani ma jucam cu papusile. Copii din ziua de astazi vor gagiu.ca na.asa se poarta. Copile, baga-ti mintile in cap si traieste-ti copilaria cum trebuie caci acesti ani nu-i vei mai avea.