Poate poti sa prevezi viitorul. E o capacitate.
Sau poate sunt doar niste vise, pe care le asociezi realitatii.
Și eu am astfel de vise. Nu știu ce se întâmplă. E greu să crezi vreo explicație științifică atunci când experimentezi. Unii spun că ți se oferă, prin vis, varianta cea mai probabilă a realității, dar cum este posibil să fie chiar realitatea? Nu cred că e ceva în neregulă cu tine. Păcat că nu ne putem folosi de aceste vise. Aș fi luat multe note de 10, avâd în vedere faptul că visam testele.
Mai bine nu as crede in vise.
Cu cat crezi ca sunt reale cu atat te tulburi mai mult.
Si cu dejavu, pateam des inainte cand eram mic, dar dupa ce am mers la medic si mi-a dat un tratament nu s-a mai intamplat o perioada.
Si mie mi se intampla foarte des. dar cu o diferenta. tocmai cand am uitat ce am visat lucrul acela se intampla si abia atunci imi aduc aminte. nu stiu ce e. am intrebat 2-3 oameni si mi-au spus ce e vorba de al 6-lea simt care se dezvolta. nu stiu cat de adevarat este dar sper sa-ti fie de folos
Am patit-o si eu. Nu prea cred in premonitii din acest tip dar cortexul cerebral destinat viselor isi poate face simtita prezenta prin lucruri care s-au mai intamplat sau se poate ca ce este in subconstientul tau sa ajunga in cortexul cerebral destinat viselor
Multumesc pentru raspuns. Sincer, nu credeam ca cineva ar raspunde serios la asta, nici macar eu. Nici eu nu cred in premonitii, dar nu am stiut ce fel de defintie sa le dau.