| addelinaa a întrebat:

Buna tuturor.Am o maree problema.va rog din inima sa ma ajuta-i vreau sa va spun ca am 13 ani si.nu stiu cum sa spun dar nu prea am niciun prieten.cand eram mai mica avem 2 pr dar nu prea am mai esti p afara.si ele m-au cam uitat (acum find cele mai bune prietene) nu stiu ce sa fac,, pur si simplu sunt disperata sa am macar o buna prietena nu prea ies din casa pentru ca nu am cu cine...de fel sunt mai timida, va rog din suflet da-ti-mi niste sfaturi va implooooooooor:X:X:Xbig grin

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Parerea mea sincera este sa cauti prietenia cu tine singura care iti poate alina singuratatea

| tyana a răspuns:

E greu sa traiesti fara prieteni dar nu imposibil! Oamenii de langa noi ne dezamagesc dar tot ei ne fac fericiti.happyIncearca sa iesi din nou din casa si cauta pentru inceput compania persoanelor la fel de timide ca tine nu neaparat a fostelor prietene. Oamenii timizi accepta mai usor noii prieteni si chiar se simt flatati de atentia ce li se acorda.Important e sa iesi din casa apoi totul vine de la sinehappy.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai bun prieten al tau esti chiar tu. Daca esti timida si mai independenta, nu vad care-i problema. Fii mai sociabila si nu te asteta la prieteni ci doar la amici cu care sa-ti petreci timpul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu te-as sfatui sa-ti faci odnoklasniki, si acolo iti vei gasi prieteni de care vrei, buni, rai.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Las ca ai tu tymp pentru prieteni esti ink mik