In primul rand, asigura-te ca el considera Valentine Day o sarbatoare. De exemplu, sotul meu si cu mine, precum si majoritatea cuplurilor pe care le cunosc eu nu sarbatoresc aceasta asa zis sarbatoare importanta (noi nu sarbatorim nici Thanksgiving, nici Haloween). Daca el tine aceasta sarbatoare, consider ca ar trebui sa-i cumperi un cadou simbolic, chair daca poate el nu-ti va lua nimic. Pana la urma, placerea cea mai mare este sa daruiesti, nu sa primesti, asa ca vei beneficia de ea.
Eu zic asa. ii iei ceva, gen un parfum si astepti mai intai sa vezi daca iti da el ceva! daca o face, dai si tu o fuga pana acasa, bagi ca scuza ca ai uitat cadoul si i`l dai.dk nu, atunci ii dai parfumul tatalui tau sau unui coleg.bafta :*
Ai putea sa ii iei ceva simbolic si sa nu il dai decat daca iti ia si el ceva.
Eu zic sa astepti s avezi daca iti da un cadou ...si apoi sai dai si tu unul... iar daca nu iti da nu-i mai lua nimic.
Tu? i-ai luat iubitului.asa simti fata de el.asa spui.si te cred.mony cu parere de rau iti spun, chiar daca spune ca te iubeste, minte, si nu simte lucrul asta. daca simtea nu era nevoie sa o spuna fiindca erai universul lui.si ai fi stiut.de ce veti fi crezand voi ca iubirea trebuie declarata toata ziua buna ziua? asta se vede din fapte, vorbe, comportament.cine se grabeste cu, Te iubesc, nu prea e sigur ca asa e intr-adevar, dar o spune ca doar nu-l doare gura.
Eu una nu stiu ce sa zic...
Parea mea e ca daca faci un cadou nu trebuie sa astept ceva in schimb neaparat, faci cadoul respectiv pentru ca vrei nu din obligatie ca e craciun ca e valentine`s day... whatever. Oricum in cazul in care te hotarasti sa ii faci un cadou iti dau o idee:).
Cautand idei de cadouri pe Internet, am gasit la preturi foarte mici pe site-ul http://www.tiparo.ro/cuplu niste cadouri personalizate pentru Valentine''s Day foarte interesante: calendare si felicitari personalizate cu imagini si mesaje de dragoste de Valentines Day. Un produs care imi place foarte mult este personaj magic din lumea animata. Trimiti o fotografie si cateva detalii despre hobby-urile partenerului si il deseneaza intr-un mod inedit, astfel incat sa fie in centrul atentiei. Eu am fost foarte incantata de rezultat!
anonim_4396 întreabă: