Schimba intructorul.
mergi la unul care nu isi bate joc de tine pe banii tai
Bună! Am citit povestea ta si am inceput sa plang pentru ca practic povestile noastre sunt la fel.Aceeasi treaba, 18 ani, sunt si eu fata, tata a facut scoala si a luat din prima cu instructorul meu. Miercuri acum am avut a 4a sedinta de condus, in orasul meu a 4a sedinta e prima de condus prin oras.Am venit acasa efectiv plangand de le povesteam alor mei si nu mai aveam aer.Am plans, m-am consumat si o fac in continuare, e ca ceva ce ma urmareste.M-am dus entuziasmata la scoala de soferi, dar dupa a 3a sedinta am inceput sa fiu mai putin increzatoare,si foarte nervoasa,cand ajungeam acasa plangeam. Miercuri am facut cateva greseli totusi sunt la început, instructorul s-a enervat,tipa, m-a amenintat ca il suna pe tata si ii spune sa ma ia ca nu stiu nimic, eu nu m-am deprins foarte bine cu acordarea prioritatii si mi-a oprit motorul in intersectie.O ora jumatate am stat efectiv panicata si speriata, ma demoralizase total, iar in a 3a sedinta de cand am prins ura pe el mi-a jignit un membru al familiei decedat. Sper ca vei fi si tu ok, si sa stii ca iti sunt alaturi pentru ca stiu prin ce treci. Oamenii astia chiar au impresia ca femeile nu au ce cauta la volan si cu baietii au rabdare, mi se pare de prost gust.
anonim_4396 întreabă: