Dă problema afară din casă, și rămâi cu tatăl tău.
Nu e ok să îți dorești ca tatăl tău să fie atât de tembel încât să treacă peste. Așa ceva nu se ține în casă.
E urât că ai tăinuit asta, iar faptul că te aștepți să se treacă peste, e un redflag pentru tine.
Am înțeles, mulțumesc... Eu totuși îmi doresc să repar pe cât posibil situația, iar dacă nu... Asta a fost;(
Nu e ok sa se repare asa ceva.
Tatal tau ar trebui sa fuga de acolo, cat timp mai are sanse sa se aseze intr-un loc ok.
Altfel se mai ajunge naibii la bataie, sau incepe si el sa egaleze, si sa umble cu toate stricatele.
Daca taicatu deja stie, nu te mai baga, daca ar fi fost sa o dea afara, ar fi facut-o deja.
Daca inca maicata sta cu voi, inseamna ca taicatu inca se gindeste, ori ca va ramane acolo cu situatia aia, dar de iertat nu o va ierta si nu stiu daca o sa mai fie cea fost pana acum.
Asa ca nu te baga, este treaba lor, decizia lor.Tu esti deja matur, daca te bagi, poate te da tactu si pe tine afara cu tot cu maicata o sa spuna ca ii tii partea.
Nu stiu, dar in relatia un ora nu trebuie sa se bage nimeni
Discută cu amândoi, spune-le ce simți, ce ai vrea de la ei.Vezi ce vor ei și încercați să găsiți cea mai bună soluție.
Sunt multe cazuri în care au trecut peste, alte cazuri în care nu, depinde de fiecare.
Violența nu e o soluție în niciun caz și trebuie să le explici asta clar.Să îi faci să stea cu forța nu poți, tot ce poți face e să discutați mult și sincer despre toate implicațiile problemei.
O să încerc să -mi fac curaj, mulțumesc mult!
Ai 21 de ani, nu mai esti minor sa zici ca e complicata situatia cu împărțirea tutelei.
Nu ar trebui sa te bagi. Tu vrei sa fie împreună. Dar e ceea ce vrea mama sau tatal tău?
Nu cred ca ti-ar placea, dacă ai fi în locul tatălui tău, sa iti zica copilul, sa treci peste situația asta.
Relatia e între ei, nu are treaba cu tine neaparat. Iti poți exprima dorința, însă nu le poți afecta decizia.
Gandeste-te ca parintii nu sunt niste personaje în viata noastră pe care sa ne proiectam dorintele. Sunt ființe ce decid singure. Fac ce vor ca e viața lor.
LisaJulie întreabă: