"si vrea ceva de la mine?" cred ca ti-a zis in acel sms exact ce vr de la tine... la fel ca si la a doua intalnire. Acuma am si eu o intrebare pentru tine, daca el ar tine la tine u nu crezi ca te-ar cauta?, nu crezi ca daca ar tine la tine nu i-ar fi frica sa nu te piarda si ar incerca mai mult ( decat ceea ce ai facut cu el)?
In legatura cu acele intrebari ale lui cred mai mult ca el iubeste( in sensul ca nu vrea de la ea ce a vrut si de la tine si ca vrea o rel serioasa) pe alta fata si te-a intrebat acelea pentru a sti parerea unei fete in legatura cu el. Probabil nu vr s-o faca sa sufere si de-aia te-a intrebat cum il vezi u si daca ar putea sa fie cu o femeie.
"De ce cand dam nas in nas pe strada pare atat de tulburat" probabil ii este rusine de cum s-a comportat cu tine
Sa stii ca nu se merita sa iubesti.
Stii versurile lui Minulescu:
"Tu crezi c-a fost iubire-adevarata...
Eu cred c-a fost o scurta nebunie...
Dar ce anume-a fost,
Ce-am vrut sa fie
Noi nu vom sti-o poate niciodata."
Asa incat, incearca sa uiti povestea, si altadata nu te mai indragosti"nebuneste". N-a fost iubire, doar o scurta trecere a unuia prin viata celuilalt.Numai bine.
Si daca as sari peste amanuntele tale, ti-as spune ca este un mare profitor, nu pune pret pe sentimente si te foloseste pentru sex!
Omu ti-a spus clar am stat cu tine doar ptru SEX. Ce iti mai pui atatea intrebari la ce vrei atatea raspunsuri nu te inteleg. Daca e sa dam vine pe cineva tu esti vinovata. Ce o-i vrea sa te creda mare femeie cand tu te-ai culcat cu el desi stiai ca are prietena(sau chiar daca nu avea el asa ti-a spus) si imi ales asa din prima hai la mine hai la tin...si erea de asteptat ce o sa se intample. Daca tinea la tine te cauta si nu se uita in nici un fel la tine pe strada cred ca asa ti se pare tie pentru ca probabil esti indragostita de el si el nu are voie sa se uite pe strada ca tie ti se pare ca s-a uitat nu stiu cum la tine.
Salut. M-am bucurat cand am vazut ce ai scris pentru ca si mie mi s-a intamplat ceva asemanator doar ca nu era instructor. Are si el prietena, dar tot ma suna si vroia sa vina la mine. Intr-un final am acceptat si m-am culcat cu el. Si mie mi-a zis ca ma suna dar nu m-a sunat, se pare ca a vrut doar sex si atat. Imi place de el, sincer zic, dar o sa fac in asa fel incat peste un timp o sa vina el la mine. Eii bine, asta mi-am propus sper sa reusesc pentru ca il cunosc destul de bine. Dar faze de genu mi s-au intamplat cu fost prieten de al meu. Totul era bine, ne vedeam, ieseam cu prietenii, iar intr-o zi a ramas acasa la mine pentru ca eram singura si m-am culcat cu el. De atunci nu mi-a mai dat nici un semn si am fost 4 luni impreuna. Dar mi-am dat seama cum sunt baietii "de genu" si de acum stiu ce sa fac. Deci in final o sa iti zic ce parere am. E clar ca a vrut doar sa vada cum esti la pat, iar a doua oara a zis sa va intalniti pentru ca stia ce o sa se intample si probabil i-a placut Ai mare grija cu baieti de astia, vor doar sa porfite si nimic mai mult dupa aia te lasa balta. pupic:*